Bolig

Vedligeholdelsesfrie havestole er et must

Der er uheldigvis ikke ret mange soltimer i Danmark, men når de er der, så er det bare med at få det bedste ud af dem. Det skal du bruge de helt rigtige havestole til at få. Men før du begiver dig ud i købet af et par nye elementer til terrassen, så bør du også tænke på vedligeholdelsen om sommeren og i de lange vintermåneder.

Disse fordele får du

Det er sådan, at den danske vinter er utrolig hård for havemøblerne, men det kan sommeren også være. Det er derfor vigtigt med en stol, som er solid, langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri. Det giver dig mere tid til at nye sommeren.

Pas på solens stråler

Det er ingen hemmelighed, at træ famler, hvis det udsættes for sollys i længere tid, og eftersom der ikke er noget ved at have havestol indendørs, så kommer det desværre til at ske, hvis du køber havestol i træ. Det er ikke noget, der formindsker stolens holdbarhed eller robusthed, og du kan blot slibe træet ned, og stolen er så god som ny.

Disse stole er bedst mod solens stråler

Aluminium, flet og UV-beskyttet polypropylen er alle materialer, som godt kan tåle solens stråler uden at falme. De er særdeles nemme at tørre af med en klud, hvis du synes, at de er ved at blive beskidte. Efterfølgende er de så gode som nye.

Pas på dine stole om vinteren

Det er måske de færreste, der har havemøblerne ude om vinteren, men de udsættes alligevel for naturens kræfter, når de står i et koldt skur. Derfor bør du investere i kvalitetsrige stole, der har en lang holdbarhed. Havestole er udendørsprodukter, så de skal gerne kunne klare mosten.

Få inspiration til havestolsmodeller her

Hvis du søger efter gode tilbud på havestole, der kan modstå de langsigtede effekter fra naturen, så kan du se et stort sortiment af højkvalitetsprodukter her. Der er utallige flotte havestole, som kan bidrage til et velindrettet terrasseområde, og det er netop lige det, der får dine venner til at flokkes om din terrasse, når der skal holdes grillaftener.