Nyheder

Hjælp til begravelse hos din lokale bedemand

Det er en meget hård tid, når man mister nogen, man holder af, og derfor er det vigtigt at kunne få den rette hjælp i disse tider. I disse situationer er det vigtigt at kunne hente hjælp fra sin lokale bedemand, så man kan finde en værdig afslutning og tage afsked med sine kære på en god måde.

Hos Veigaard’s efterf. Begravelsesforretning finder du din lokale bedemand i Ringkøbing, Ulfgaard, Vemb og omegn. De er altid klar til at tage hånd om dig, og hjælpe med at arrangere begravelsen. Hvis du ikke selv ønsker at være en del af planlægningen, er det også noget de udfører for dig, så du ikke behøves blive involveret i planlægningen. Har du derimod ønske om at være med til dele af planlægningen, er dette også en mulighed, hvor du f.eks. kan være med til bestilling af bloster og lokaler alt afhængig af dit behov. Du kan altså selv vurdere, hvor meget du har overskud til at tage del i, og din bedemand er altid klar med personlig hjælp og rådgivning, hvis du ønsker det.

 

Åben for kontakt døgnet rundt

Et dødsfald har en stor effekt og betydning på en, og derfor har Veigaard’s begravelsesforretning også døgnåbent på telefonen, så man altid kan ringe og få hjælp, når man har brug for det. Man er selvfølgelig også altid velkommen i butikken i Ulfborg, hvor de står klar til at hjælpe og give assistance, hvis det er noget man har behov for. Deres kontortid ligger onsdag fra kl. 10 til 11, men de kan som sagt også træffes på telefonen døgnet rundt. Man kan kontakte både, hvis man blot har behov for råd og vejledningen, men også hvis man ønsker at lave en decideret aftale omkring begravelse eller bisættelse. Det er altså vigtigt at vide, at du altid kan komme til din lokale bedemand og få hjælp gennem en svær tid og muligvis få løftet byrden en smule med hjælp til begravelsen.

Kontakt din bedemand her.