Bolig

Et lampeventyr ud over det sædvanlige

Når du skal have fat i det nye blikfang i huset, er der mange måder at finde den på. Du kan gøre som de fleste og tage i IKEA og købe en lampe, der går i stykker i løbet af et par år eller du kan købe en lidt mere modstandsdygtig og stilet designerlampe. Her kan man dog også nemt komme i problemer, fordi designerlamper ofte bliver solgt til overpris. Man kan også købe dem brugt, men her er der en reel risiko for, at de er stjålne, fordi designerlamper er en af de ting, der oftest bliver stjålet.

En anden måde at købe lamper på

En sikker og spændende måde at købe ting på, er på auktioner, hvor varerne er blevet tjekket af professionelle. Auktioner er en speciel måde købe ting på, fordi hverken udvalget eller prisen er fastsat, så man kan aldrig være helt sikker på, hvad der er på menuen. Hvis man holder øje med markedet i et par uger, er man sikker på, at man finder nogle specielle artikler til nogle spændende priser. Auktioner er så spændende, fordi det er en aktiv måde at handle på. Man skal være en del af handlen lige fra det første bud til hammeren falder. En af det bedste ting er, at man endda ikke engang behøver at taget til auktioner mere, for de fleste auktionshuse har flyttet meget af deres handel online. Man skal bare have adgang til internettet, så kan man byde på alle de fede lamper, som markedet har at byde på. Du kan finde lige hvad du vil have, hvad enten det er det helt stilede PH-lamper, eller de lidt mere specielle af slagsen.

Hvis du har lyst til at udforske den verden, der er auktioner på internettet, kan du undersøge markedet på en meget nem måde. Du kan følge dette link, for at se, hvad lampeauktioner har at byde på og hvem ved, måske finder du din nye yndlingslampe?