Om os

Folketsting.dk er er en hjemmeside, hvor du finder nyheder, artikler, anbefalinger og tips indenfor områderne; økonomi, politik, erhverv, bolig og ledelse. Områder, hvor der hele tiden sker noget nyt, og hvor det kan være svært at orientere sig og holde sig opdateret. Vores formål er derfor at give jer læsere et samlet sted, hvor I kan følge med i vigtige nyheder indenfor området. Et sted hvor al unødig information er sorteret fra, hvorved I sparer både tid og energi på ligegyldige artikler og informationer.

Vi er en uafhængig side, hvor skribenterne skriver på hobbybasis, derfor vil artiklerne ikke være farvet af en ensidig politisk holdning, men et godt miks af forskellige synspunkter.

Bag Folketsting.dk sidder en række skribenter, der alle har hænderne nede i emnerne qua deres arbejde og studier – vi har alle dét tilfælles, at vi brænder for områderne, hvilket driver lysten til at formidle nyheder ud fra et forbrugersynspunkt.

Har du spændende ideer til emner og/eller problemstillinger, du gerne vil have taget op, så smid os en mail via kontaktformularen.