Bolig

Undgå dyre overraskelser; kontakt en boligadvokat

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler? Så kan det være en rigtig god idé at kontakte en boligadvokat, så du ikke køber katten i sækken.

Et boligkøb kan hurtigt blive en dyr affære, og derfor må du ikke spare på advokatrådgivningen. En boligadvokat varetager 100 % dine interesser, og ikke købers, som en ejendomsmægler ofte vil gøre. Specielt når det gælder købsaftalen, kan en boligadvokat hjælpe og vejlede dig her, og sikre dig at alle juridiske formaliteter er i orden.

 

Boligadvokaten hjælper med det vigtigste

Det kan være rigtig svært at tyde og forstå en tilstandsrapport og energimærkningen, og hvad dette betyder for dit boligkøb eller leje af erhvervslokaler. Netop her kan boligadvokaten guide og hjælpe dig med at forstå, hvad der står i papirerne – på et sprog som du kan forstå. På denne måde slipper du for dyre overraskelser.

Du bestemmer selv, hvornår i købsprocessen du ønsker juridisk rådgivning fra en boligadvokat. Men langt de fleste virksomheder tager dog kontakt til en, når de har fundet de rette erhvervslokaler. Du bør ydermere også sikre dig at indsætte et advokatforbehold i købsaftalen, hvilket betyder, at du trygt kan skrive under på aftalen, da advokatforbeholdet da vil kunne trække dig ud af handlen, hvis der skulle være grund til det. Nu tænker du måske, hvordan man finder de rette erhvervslokaler, og hvad man skal være på udkig efter? Læs videre og bliv klogere på, hvad du skal være på jagt efter.

 

Find de rette erhvervslokaler

Det kan virke udfordrende at finde nye erhvervslokaler, hvorfor det også er en god idé at starte søgningen i god tid, så du ikke føler dig presset af tid, for at skulle tage en beslutning. At finde nye erhvervslokaler er nemlig en stor og dyr beslutning – derfor er det også vigtigt, at du bruger den nødvendige tid på at finde nye lokaler.

Derudover skal du spørge dig selv, hvilke forventninger du har til disse lokaler – hvor dyrt må det være? Hvilke faciliteter skal der være til rådighed? Og hvor skal lokalerne være beliggende henne? Det er utrolig vigtigt ikke at glemme sine medarbejdere, da disse skal benytte lokalerne i den daglige drift. Hvis dine medarbejdere pludselig får længere på arbejde, kan dette have konsekvenser for din virksomhed. Det fysiske arbejdsmiljø er utrolig vigtigt for den daglige drift af din virksomhed, hvorfor du bliver nødt til at tage meget hensyn til dette og dine medarbejdere.

Hvis du har fået blod på tanden for at finde nye erhvervslokaler til dig og dine medarbejdere, er det blot at starte din søgning med det samme. Kontakt en boligadvokat, så du ikke køber katten i sækken og pludselig står med en dyr og ubehagelig overraskelse.