Erhverv

Travlhed hos rengøringsfirma i Odense

Rengøringsfirmaet, Konceptrengøring, i Odense får mere og mere travlt for hver uge, der går. Firmaets popularitet stiger hurtigt, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Firmaet tilbyder en række af effektive ydelser, og resultat er altid imponerende, og det er derfor, at firmaet er så populært iblandt mange virksomheder samt institutioner i Odense og omegn, som har behov for professionel hjælp til erhvervsrengøring.

Koncept Rengøring er en virksomhed, som tilbyder både daglig rengøring samt rengøring færre gange om ugen til deres mange kunder – navnlig institutioner og virksomheder i området omkring Odense.

De tilbyder blandt andet ydelser såsom at pudse vinduer, tæpperensning, damprengøring, polishbehandling og meget mere. Mange af deres kunder har offentliggjort deres oplevelser med virksomheden online, og de har modtaget meget ros, hvilket har fået et væld af både store såvel som små virksomheder til at søge i deres retning.

Omhyggelighed og kvalitet i centrum

Konceptrengøring er et lille firma, der går meget op i, at deres arbejdet bliver gjort ordentligt. Der bliver også lagt meget vægt på, at de produkter, der bliver anvendt, er så miljøvenlige som muligt.

Siden virksomhedens spæde start har grundighed og kvalitet samt et højt serviceniveau været nogle af de væsentligste kerneværdier for virksomheden, hvilket de stadig også er den dag i dag.

Rengøring for både institutioner og virksomheder

Konceptrengøring tilbyder rengøring til en bred vifte af kunder – men har dog primært fokus på at tage hånd om rengøringsopgaver af forskellig art for både store såvel som små virksomheder samt institutioner, som har til huse i området omkring Odense.

Ønsker du at læse mere omkring virksomheden, eller vil du gerne finde yderligere information omkring en række af de ydelser, som virksomheden tilbyder, så kan du med stor fordel tage et kig på virksomhedens hjemmeside, hvor du kan finde yderligere information. Har du behov for hjælp til at få klaret rengøringsarbejdet hos netop jer – så bestil rengøring i Odense hos Koncept Rengøring.