Bolig

Tænd for lyset med god samvittighed

Strøm er en rigtig stor del af vores hverdag. Uden den kunne vi ikke få lys over bordet, strøm på vores telefoner og gaderne ville ligge mørke hen om natten. Desværre er vores høje elforbrug en stor udfordring for klimaet, men heldigvis er det blevet nemt at tage det gode valg, når det kommer til strøm.  

Det er sådan, at i dag er det valgfrit, hvorfra man vil have sin strøm. Det er derfor blevet mere og mere normalt at fravælge sit oprindelige elselskab og i stedet vælge at få sin strøm fra udbydere, hvor grøn energi og bæredygtighed er i højsæde.

Megen strøm kommer desværre fra fossile brændstoffer såsom gas og olie, og ikke nok med, at det er skidt for miljøet, så løber kloden også tør, hvorfor det allerede nu kan være en god ide at skifte over til grøn energi. Grøn energi kommer fra eksempelvis solenergi og vindenergi, og det er et stort skridt at tage i den rigtige retning mod en mere miljørigtig fremtid.

Vælg et forsyningsselskab med holdning

Det har aldrig være mere vigtigt at tale om grøn energi, end det er nu. Miljørigtige løsninger og bæredygtighed er på alles læber, og så er det på dagsordenen i rigtig mange sammenhænge. Målet er at stoppe den negative udvikling og gøre verden til et bedre sted i fremtiden, og til trods for at det virker som noget, den enkelte ikke har den store indvirkning på, så kan der gøres noget ved det allerede i dag. Eksempelvis ved at vælge et forsyningsselskab, hvor profit og fossile brændstoffer er erstattet med et håb om at gøre en forskel og grøn energi.

Heldigvis er det i dag nemt at skifte til et forsyningsselskab med holdning. På den måde kan lyset blive tændt og mobilen blive ladet op med god samvittighed, og uanset størrelsen på husstanden og det samlede elforbrug, kan det altid betale sig at vælge grøn energi til og fossile brændstoffer fra.