Erhverv

Mangler dit kontor lidt ekstra plads?

Du kender det måske godt. Virksomheden er vokset, og det betyder flere medarbejdere. Er lokalerne dog ikke store nok, og er I begyndt at sidde en smule trangt på kontoret, er det måske ved at være på tide at flytte til et sted med lidt mere plads. 

En flytning kan være en stor omvæltning, og nogle gange er det svært at finde de helt rigtige lokaler, der kan danne ramme om jeres arbejdsplads. Er der mulighed for at udvide på grunden, hvor kontoret er, er det ofte en rigtig god ide. Det betyder et minimum af omstilling for dine medarbejdere, og med en smart pavillon har I mulighed for at få jeres kontor, lige som I gerne vil have det. 

En kontorpavillon er forholdsvis hurtig at bygge, og de er mulige at tilpasse lige præcist efter jeres ønsker. Måske har I brug for flere mødelokaler, flere kontorer, kantine eller noget helt fjerde. Det hele er muligt – og så helt uden at I skal flytte.

Fleksibelt byggeri, der kan forme sig efter dit behov 

En af de største fordele ved en kontorpavillon er, at det er et meget fleksibelt byggeri. Bliver I pludseligt flere på arbejdspladsen, er det nemt at bygge til. Har I brug for mindre plads på et tidspunkt, så er det nemt at tilpasse byggeriet på grund af det smarte bokssystem, der bliver anvendt til at bygge disse pavilloner. 

En pavillon kan placeres, hvor det passer dig og dit kontor. Er der mulighed for det, kan den bygges sammen med den nuværende bygning. Det er også muligt at placere den helt for sig selv. Facaderne tilpasses efter jeres ønsker, så I får en kontorpavillon, der opfylder alle jeres ønsker. 

Så har I brug for mere plads på kontoret, så er den eneste løsning ikke altid at flytte. Spar jer selv det arbejde og besvær, og overvej i stedet muligheden for at få en kontorpavillon