Erhverv

Opgrader dit kassesystem til en intelligent løsning

Noget af det vigtigste ved en god kundeoplevelse er, at der er et godt betalingsflow. Du har sikkert oplevet et, som ikke fungerede optimalt. Du står bagerst i køen, der ikke bevæger sig fremad. Folk foran mumler noget frustreret om, at de har stået her for længe. En lidt længere fremme lader sin frustration komme frem. Lige lidt hjælper det. Personalet hober sig op ved kassesystemet på den anden side, men det virker ikke som det skal. De ser lige så frustrerede ud som kunderne.

Det er en situation, du for alt i verden vil undgå i din virksomhed. Du vælger den intelligente løsning, når du kan, så hvorfor ikke også, når du skal vælge et kassesystem? Det kan betyde et bedre flow for dine kunder, så de går ud af din forretning med et smil på læben. Teknologiens fremtog har også gjort det muligt for kassesystemer at gøre ting, du måske ikke lige forestiller dig, de kan.

Dit kassesystem som analytiker og bogholder

Den succesfulde forretningsdrivende har et stort ansvar. Det gælder både bogholderi og nærstudering af dine salgstal, så du ved, hvilke produkter sælger bedst. Det er dog tidskrævende arbejde, og tid er en af de mest værdifulde resurser for dig som selvstændig. Du har mange andre ting, som du skal nå. Fx er tid til familie og venner noget, som der kan være lang udsigt til. Et intelligent kassesystem kan give dig mere tid, fordi den kan klare nogle af de ting, som tager den dyrebare tid. Ting som:

  • Bogholderi: E-conomic systemet hjælper dig med at holde regnskabet i orden
  • Lagerstyring: Dit overblik over forretningens varebeholdning gør det muligt at maksimere din profit
  • Backoffice system: Det intelligente kassesystem samler data hele tiden, så du kan følge med i, hvordan det går i din forretning

Det intelligente kassesystem kan også lave dybdegående analyser af den data, kassesystemet indsamler.