Nyheder

Spring på Bitcoin-bølgen

Et af de helt store trends i lige nu er kryptovaluta. Det har været et emne, der er blevet dækket og debatteret på kryds og tværs i pressen, og det har i den grad også fanget opmærksomheden blandt befolkningsgrupper verden over. Det er også tilfældet i Danmark, hvor mange danskere har investeret i bitcoins i håbet om at nå med på bitcoin-bølgen. Men hvad er kryptovaluta egentlig? Og hvordan skal man begå sig, når det kommer til en virtuel valuta, som det ikke er alle, der er 100 % sikre på, hvad egentlig er? Hvis du synes, at alt det med krytptovaluta og bitcoins er utrolig spændende, så er du ikke den eneste. Hvis du har planer om at investere i bilcoins eller andre virtuelle valutaer, så har du brug for alt den information, som du kan få. Heldigvis findes der internetsider, der dækker det ned til mindste detalje og skærer alt informationen ud i pap.

Hvad er de mest udbredte kryptovalutaer?

Du har højest sandsynligt hørt om bitcoins. De har været over alt i nyhederne og på folks læber i lang tid nu. Men der findes også andre typer af kryptovalutaer, som også er udbredte.

Udbredte kryptovalutaer

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Litecoin

Bitcoin er den kendte virtuelle valuta, som du allerede kender, og den blev udviklet helt tilbage i 2009. Ethereum og litecoin er ikke så populære som bitcoin, men ikke desto mindre minder de meget om dem. Der er en del spekulanter, der holder øje med disse valutaer, nu hvor bitcoin-bølgen er stilnet en smule af.

Hvorfor skal jeg handle med kryptovalutaer?

Der er mange grunde til at investere i kryptovaluta. Det går utrolig hurtigt, da en overførsel til den anden ende af verden blot tager få minutter. Derudover er det anonymt, da der bag enhver kryptovaluta ligger en kryptering af modtageren og afsenderens oplysninger.

Såfremt du ønsker at vide mere om, hvorfor det er en god idé at springe på krytovaluta-bølgen, så kan du læse mere om cryptoinvesting online. Det er altid en god idé at vide, hvad man har med at gøre, og hvordan man bedst handler med digital valuta, inden man begiver sig ud i det.