Nyheder

En følelse af 1930’ernes New York i dansk indpakning

En af de nemmeste måder at give sit hjem et præg af det stilfulde New York i 1930’erne, er en af de mange lamper, der kan findes på markedet i dag. En af mulighederne er for eksempel en lampe fra Menu. Lamperne er luksuriøse og giver et andet udtryk, end man oftest ser ved de fleste mærker. Lamperne er anderledes i den forstand, at de giver et markant udtryk af at være fra en anden tid samtidigt med, at de passer utroligt godt ind i samtidens stil.

Edison-pæreren får nyt liv

Mange lamper i dag har taget nogle gamle kendinger til sig, og bruger dem med omhu og omtanke. Jeg snakker selvfølgelig om Edison-pæreren, der med sine mange lysende metaltråde, er helt oppe i tiden indenfor design og indretning. Det har Menu taget til sig, og mange af modellerne udnytter denne meget særprægede og moderne lampe, der giver rummet et moderne, men gammelt præg på samme tid. Det er dog ikke alt, hvad Menu har at byde på, for med deres brede udvalg af såvel lamper med og uden Edison-pærere, er der noget for enhver smag og noget til ethvert rum. Der er alt fra lamper, der passer lige ind i en højloftet gang eller spisestue, til skrivebordslamper, der kan sikre, at kontoret får et stilrent look. Det betyder dog ikke, at de ikke er innovative, for med deres Carrie-lampe kan man tage lampen med rundt, uden at man behøver, at have en stikkontakt i nærheden.

Hvis du skal ud og købe ny belysning til dit hjem, bør du i hvert fald overveje, om Menu kunne være noget for dig og hvis du til og med også vil have et godt tilbud, kan du klikke her. Du vil blive ført direkte til en hjemmeside, hvor du kan finde Menus lamper til en overordentlig skarp pris i forhold til produktet.