Bolig

Er dit hjem sikret mod indbrud?

Det værste man kan forestille sig er, at der skulle komme indbrud i ens hus. Næsten alle har prøvet at have en nabo, som har haft indbrud eller endda selv været udsat for det, og det er derfor en stor frygt for de fleste. Der er alt for mange indbrud i Danmark, og hvis man skal undgå, at det er en selv det ender med at gå udover, så er det en rigtig god idé at få sikret sit hus. Der er rigtig mange måder, man kan sikre huset, men i første omgang er det vigtigt at have styr på, hvor man i huset skal sikres. Det er ikke altid til at vide, og der er mange forskellige huse og bygninger og derfor også forskellige typer af sikringer, man har behov for.

Man har mulighed for at gå ind og teste sit hus, og se hvordan man skal tyverisikre det. Der kan laves en test, hvor man skal svare på nogle spørgsmål i forhold til huset, og hvordan det er bygget, og på den måde finder den ud af, hvor det er vigtigt at du sikre netop dit hus. Det er altså en god idé at tage testen før man begynder at investere i diverse alarmer, så man er 100 procent sikker på at ens hus bliver sikret korrekt. Tag testen – er dit hus sikret?

 

Find din lokale låsesmed i Århus

Når du har taget testen, er det godt at vide, hvor man kan investere i alarmudstyr og finde sin låsesmed henne. CERTEGO har afdelinger over hele landet og hos Århus låsesmed har de en lokal afdeling, hvor man altid kan få hjælp. De er kompetente inden for både elektronisk og mekanisk sikring og tilbyder alt fra alarmsystemer til videoovervågning.

I afdelingen i Århus er der også altid døgnvagt, hvilket betyder at man aldrig skal være nervøs for at kunne få hjælp, hvis man har brug for det. I Århus har CERTEGO også en fysisk butik, hvor du kan se de forskellige alarmer og låsesystemer, som du kan beskytte dit hus med. Man skal derfor ikke være nervøs for indbrud, hvis man bare for sikret sit hjem godt.