Shopping

Hvad skal man være opmærksom på ved leasing af en elbil?

Det er i høj grad blevet populært at køre i elbil, hvilket i høj grad kommer som et resultat af, at elbiler er langt bedre for miljøet, hvis man sammenligner det med en bil, der kører på brændstof. Derved er der også kommet et større marked for elbiler, hvor der findes et bredt udvalg af forskellige elbiler, og det kan herfor være en udfordring at finde frem til netop den elbil, man skal lease. Når man skal lease en elbil, skal man både være opmærksom på det økonomiske aspekt, mens man ydermere skal have overvejet, hvad det er for en bil, man har behov for at lease.

Leasingperioden og dertilhørende beløber er essentielle overvejelser

Først og fremmest kan det være en fordel at finde ud af, hvor længe man har tænkt sig at lease bilen, således man har styr på leasingperioden, hvilket kan hjælpe til i udvælgelsen af elbil, da nogle biler kan leases i kortere perioder, mens andre leases over længere perioder på typisk 2-3 år. Herudover vil de forskellige elbiler også have nogle månedlige beløber, der skal betales, når man leaser en bil, og dette er meget varierende i henhold til, hvilken model og type af bil, man ender med at vælge. Hernæst vil der ved de fleste modeller også være et engangsbeløb, der skal betales i forbindelse med starten på leasingperioden. Ved leasingaftale skal man også have en restværdi, der er den eksakte værdi, bilen tiltænkes at kunne blive handlet til, når leasingperioden er endt. Og her skal man være opmærksom på, om det er en selv, der skal videresælge bilen, eller om det er forhandleren, der står for den del. Det kan selvfølgelig også være en mulighed at erhverve bilen selv, såfremt man ønsker at beholde den.

Der findes forskellige modeller af Tesla

En elbil, man eksempelvis kunne lease, er en Tesla, der er meget populær blandt mange bilelskere verden over, og denne biltype findes der mange forskellige typer af. Der findes eksempelvis den store Model S, mens man også kan lease Model S 70 og Model S 85. Disse har forskellige forcer i forbindelse med antal af hestekræfter, tophastighed, størrelse, ekstraudstyr osv., hvilket også skal medtages i overvejelserne, inden man leaser en Tesla.