Erhverv

Rengøring i Holstebro – det forgår efter kundens ønsker

Mangler du en ordentlig forårsrengøring i hjemmeboligen? Eller er din virksomhed ved at have godt og grundigt brug for en ekstra hånd. Total-Care tilbyder rengøring i Holstebro for både den private i boligen, og for små som store virksomheder og institutioner. Bare ring, og så udarbejder i, i fællesskab, et rengøringsprogram som tilfredsstiller kunden bedst muligt.

Kundens oplevelse

Hos Total-Care er fokuseret placeret på kundens oplevelse. Derfor efterlades ingen kanter uden en skrubbe tur, og et ekstra lag af sæbe. Du kan både få en regelmæssig dag-til-dag aftale hos total-Care, det kan også sagtens bare dreje sig om et enkelt job i ny og næ, til at få sat skub i omgivelserne. De gør brug af miljøvenlige rengøringsmidler, som passer på indeklimaet, naturen og arbejdsmiljøet. Total-Care leverer kvalitet med fokus på en acceptabel pris, og at kunden får så meget ud af deres rengøring, som muligt.

Ingen opgave er for lille, da heller ikke for stor

Står du og har brug for en industrirengøring, kontor- og klinikrengøring, ejendomsservice eller hotelrengøring, jamen så er det muligt. Er der nærmere brug for en flytterengøring til at få samlet udseendet af en vaklende bygning, efter en flytning? Jamen det tilbyder de også. Der tilbydes også måtteservice, rengøring af sommerhuse sådan at det står klart til ferien, og så er der selvfølgeligt en klassisk hovedrengøring. Hos total-Care kan du det hele, så tøv ikke med at tage et smut forbi deres hjemmeside, hvis du står og mangler.

Privatrengøring vs. erhvervsrengøring

Ved privatrengøringen bestemmer du selv et rengøringsprogram, som vi derfra vil følge under rengøringen af din bolig. På samme måde styrer du selv om det skal være noget dagligt, ugentligt, månedligt eller måske bare et enkelt rengøringsbesøg i ny og næ.

Ved erhvervsrengøringen kan du vælge imellem en fabriksrengøring, klinikrengøring, institutionsrengøring eller kontorrengøring. Med et ansvarligt team, efterlades din virksomheds bygning renere end nogensinde før.