Erhverv

Opnå den perfekte erhvervsrejse for virksomheden

erhvervsrejser

Der findes mange forskellige erhvervsrejser, og når man skal planlægge en sådan rejse, kan det være en stor hjælp at benytte et professionelt rejsebureau. Dermed får man både et indgående kendskab til den enkelte erhvervsrejse samtidig med, at man er sikret en optimal planlægning af rejsen og den tilhørende logistik, hvis man vælger at alliere sig med et rejsebureau.

erhvervsrejser

Man opnår flere gode fordele ved at søge hjælp hos et professionelt rejsebureau, da man eksempelvis undgår at stå for alt planlægningen og bookningen af rejsen og de tilhørende aktiviteter. Dertil kommer, at planlægningen bliver foretaget af mennesker, som har mange års erfaring indenfor samme branche, hvilket sikrer, at erhvervsrejsen bliver planlagt på den mest hensigtsmæssige måde. Et erfarent rejsebureau har sandsynligvis også allerede nogle dygtige samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at lette planlægningsprocessen væsentligt.

Skab værdi ved at kende de forskellige erhvervsrejser

Da erhvervsrejser dækker over en bred vifte af forskellige rejser med virksomheden, er det vigtigt at have et godt kendskab til den enkelte type erhvervsrejse, hvis man vil opnå den bedste rejseoplevelse. Hvis man formår at planlægge erhvervsrejsen rigtigt, skaber man både værdi for virksomhedens medarbejdere og for andre på rejsen, hvis disse er involveret i rejsen. Det kunne eksempelvis være tilfældet ved forretningsrejser med virksomhedens kunder.

Hvis tilfældet med erhvervsrejsen er en forretningsrejse med en kunde af virksomheden, er det vigtigt at vide, hvilke faktorer som er specielt vigtige at have styr på i forbindelse med en sådan rejse. Det er eksempelvis en specielt vigtig faktor på forretningsrejser, at den bestemte tidsplan bliver overholdt, så virksomheden udtrykker ansvarlighed overfor kunden. Det sætter blandt andet krav til, at logistikken på forretningsrejsen er planlagt nøje. Hvis forretningsrejsen involverer et eller flere måltider, er det vigtigt at overveje, hvilke signaler virksomheden vil sende til kunden om værdier som f.eks. kvalitet.

Samtidig kan man også overveje, hvilke behov kunden kan have i forbindelse med sådanne aktiviteter på en forretningsrejse. Ved at have et godt kendskab til de specifikke behov for en forretningsrejse, kan man dermed skabe meget værdi for kunden eller anden samarbejdspartner, som dermed får en positiv opfattelse af virksomheden.

En anden type af erhvervsrejser kunne eksempelvis være teambuilding rejser. Erhvervsrejser, som udelukkende indeholder teambuilding aktiviteter, foregår dermed kun med virksomhedens egne medarbejdere. På disse typer erhvervsrejser er logistik og overholdelse af tidsplan også en vigtig faktor, ligesom det er på forretningsrejser, men samtidig bliver valg af sted, indhold osv. nogle vigtige kriterier for erhvervsrejsens succes. Her er det en god idé at blive klog på, hvilke behov medarbejderne som individer og som gruppe har for at få mest muligt ud af teambuilding rejsen.

Det dækker blandt andet over hvilke aktiviteter og opgaver, som rejsen indeholder samt stedet, hvor teambuilding rejsen bliver afholdt. Her gælder det altså om at skabe værdi for medarbejderne, hvilket i bund og grund betyder, at de kommer stærkere tilbage på arbejdspladsen både som individer og som hold. De ovennævnte er blot nogle af de ting, man skal have med i overvejelserne, når man vil planlægge en erhvervsrejse.

Erfaren virksomheden arrangerer mange forskellige erhvervsrejser

B2B Travel er navnet på det danske rejsebureau, der som navnet antyder arbejder for andre virksomheder, idet de planlægger deres erhvervsrejser. Det har de gjort i mere end 25 år, og de er derfor både meget erfarne og kompetente indenfor området. De har generelt en stor erfaring med at planlægge skræddersyede erhvervsrejser til virksomheder, og de kan være en stor hjælp, når man gerne vil have arrangeret en erhvervsrejse, som tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds individuelle behov.

Det kan være en god idé at starte med at snakke med B2B Travel om de idéer, man har til sin erhvervsrejse. Når rammerne for erhvervsrejsen er sat op, kan virksomheden stå for at planlægge og arrangere rejsen. B2B Travel gør brug af trofaste samarbejdspartnere, når de skal planlægge erhvervsrejserne, hvilket giver kundevirksomheden en sikkerhed om, at rejsen bliver planlagt bedst muligt. Klik ind på B2B Travels hjemmeside, hvis du vil læse mere om, hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres erhvervsrejser.