Shopping

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til kærlighed

Kærlighed kommer i mange former og størrelser, og alle mennesker har forskellige opfattelser af, hvad der er kærlighed, og hvad kærligheden indebærer. For nogen er kærligheden en følelse af frihed til at være den man er sammen med én, man holder af, for andre er kærligheden mere fysisk i form af at være meget tiltrukket af den, man ser. Uanset hvilken form for kærlighed du mest er til, så er det i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for kærlighedslivet – og der er helt sikkert andre derude, der deler lige netop din opfattelse af kærlighed.

Ikke alle leder efter prinsen på den hvide hest

Når man tænker kærlighed, så falder tankerne ofte på prinsen på den hvide hest, der kommer ind fra højre og fejer benene væk under én. Denne stereotyp på kærlighed ses overalt i mediebilledet og på film, og selvom det er rart at finde én, man kan dele livet med, så er det ikke alle, der ønsker at binde sig i et forhold. Rigtig mange nyder friheden ved at være single, men har alligevel brug for kærlighed og omsorg, og dette er en form for kærlighed, som bliver mere og mere udbredt i hele landet. Man kan sagtens mødes gennem sex dating, hvor begge parter ved, at forholdet udelukkende er fysisk, men det betyder ikke, at kærligheden ikke er til stede alligevel. Ikke alle leder efter prinsen på den hvide hest, og det er der absolut intet galt i.

Nogle forelsker sig i naturen eller materielle ting…

Der findes også mange andre typer af kærlighed, der for nogle kan virke fuldstændig absurde, men som giver perfekt mening for dem, der praktiserer den. Dette gælder f.eks. for kærligheden til specifikke materielle ting, som f.eks. en særlig bygning eller et monument, eller det gælder for naturelskerne, hvor en tur i naturen tænder kærlighedens gnist i dem. Nogle vil måske mene, at denne type kærlighed ikke er ægte, og at det slet ikke kan sammenlignes med den ”ægte” kærlighed, men faktum er bare, at det er den samme følelse, der bliver vækket i kroppen på os alle. Det er på mange måder kun fantasien, der efterhånden sætter grænser for, hvad folk kan blive forelskede i, og selvom det måske virker mærkeligt for nogle, så er det en befrielse for dem, der har fundet kærligheden.

… og så er der dem, der er forelskede i sig selv

I den helt anden grøft har man de folk, der er forelskede i dem selv, og som gerne ville giftes med sig selv, hvis de kunne. Her vil en del måske mene, at man er lige lovlig selvfed, hvis man har den holdning til kærlighed, men omvendt kommer man ingen steder i denne verden, hvis ikke man elsker sig selv. Igen må man bare acceptere, at folk har vidt forskellige syn på kærligheden, og hvis man har nok kærlighed i sig selv, så er der absolut ingen grund til at lave om på dette. Man kan finde på mange fantasifulde ting på egen hånd, og hvis man mest af alt elsker sig selv, så er der ingen andre at blive sure på, når tingene ikke lige flasker sig. Kærligheden er et uendeligt kompliceret begreb, og det er vitterlig kun fantasien, der sætter grænserne for kærligheden.

Stack of Love Wooden Blocks