Erhverv

Kompetencerne samlet ét sted

Ejer du eller arbejder du i en virksomhed, hvor ressourcerne godt kunne bruges anderledes, da eksempelvis jeres IT-system ikke er jeres kernekompetence? Hvis dette er tilfældet kender du sikkert til følelsen af utallige frustrationer over virksomhedens it-systemer, og hvordan man laver løbende backup, opdateringer af netværk og servere samt håndtering af antivirusprogrammer. Alt dette er noget man som virksomhed skal have styr på, da det ellers kan have store konsekvenser for virksomhedens drift.

IT- driftsaftale og IT-support

For at imødekomme disse frustrationer, således du kan fokusere 100 % på din virksomhed og sove trygt om natten har du mulighed for at få en driftsaftale gennem os. Ved sådan en aftale får du en fleksibel og professionel samarbejdspartner, der tager hånd om dine IT-systemer døgnet rundt. Vi sætter os grundigt ind i dine behov og din virksomhed, således vi kan levere en driftsløsning, som du både er tryg og tilfreds med. Det er vigtigt at påpege, at ved os er der ingen standardløsninger, så du betaler naturligvis kun for de ydelser du modtager. Vores IT- driftsaftaler er altså baseret på fleksibilitet og skalerbarhed. Dette betyder, at vi hjælper dig i lige præcis det omfang, dig og din virksomhed har behov for. Ud over driftsaftaler yder vi også IT-support tilpasset dine behov. Hvis du eksempelvis har brug for hjælp til mindre problemer kan vi hjælpe dig til en fast, lav timepris. Hvis du derimod har behov for hjælp til større problemer anbefaler vi en IT-driftsaftale. Hvis ikke dette ønskes tilbyder vi også en klippekortsordning.

Hvilke opgaver varetager i?

Vi varetager de opgaver, som i har behov for inden for IT- systemer. Dette kan blandt andet omfatte håndtering af antivirus og firewall, løbende backup og vedligeholdelse, opdatering af netværk og servere, IT-support, 24 timers systemovervågning og udrykning ved systemnedbrud. Det er helt op til dig og din virksomhed, hvilke opgaver vi skal varetage. Vi er klar over, at IT-systemer ofte er det essentielle i en virksomhed, hvorfor vi derfor står til rådighed hele døgnet samt alle ugens dage. Vi påtager os altså det fulde ansvar for alle jeres tekniske systemer. Du kan læse mere om opgaverne her.