Erhverv

KIG Industrigulve ApS er eksperter i gulve til industrielt brug

epoxy gulv

Mangler du industrigulv, er der hjælp at finde hos KIG Industrigulve ApS. Mere end 25 års erfaring og mange, faste kunder, der har været med fra starten, vidner om kvalitet og grundighed indenfor faget. Kompetencerne rækker til både de større og de mindre projekter, og den kvalificerede, personlige rådgivning garanterer et kvalitetssikkert resultat.

Kravene er store til gulvbelægning i industrien. Et gulv skal kunne holde til stor belastning fra maskiner og konstant trafik i den travle hverdag. Derfor er det også nødvendigt, at gulvet til industrielt brug kan holde til de udfordringer, som de industrimæssige sammenhænge bærer med sig.

epoxy gulv

Det industrielle gulv er vigtigt

Ofte er det gulve i epoxy eller polyurethan, der bedst egner sig til mange former for industri. Epoxygulve er både tryk- og slidstærke og holder dermed stand overfor tungt maskineri i eksempelvis fabrikshallerne, lagerbygningerne og skolerne. Polyurethangulvet excellerer i sammenhænge, hvor kemikalieresistens og komfortoptimering i form af stødabsorbering og lydisolation er nødvendige eksempelvis på hospitaler eller institutioner såsom plejehjem.

Uanset hvilke behov eller udfordringer du står med som industri eller virksomhed, er det muligt at finde en kombination hos KIG Industrigulve ApS, hvor sortimentet er stort nok til at dække alle typer behov. Her er det blandt andet de mere end 25 års erfaring, de faste kunder, der har været med fra begyndelsen, og galleriet over eksempler på tidligere opgaver, der er med til at forsikre om et grundigt resultat.

Kvalificeret rådgivning giver kvalitetssikker løsning

KIG Industrigulve ApS er en virksomhed med speciale i industrigulve, og i forbindelse med gulvbelægning tilbyder de kompetent rådgivning som erfarne fagfolk. Det essentielle i rådgivningen hos KIG Industrigulve ApS er at finde en brugerdefineret løsning alt efter kundens specifikke behov – dermed er rådgivningen personlig og altid med kunden i centrum. Udover at hjælpe til under hele processen er der 5 års garanti på alle gulve, der istandsættes af virksomheden. På den måde kan man vide sig sikker på, at rådgivningen munder ud i en kvalitetssikker løsning med et gulv, der kvalificerer sig indenfor kundens rammer og behov.

Ønsker du eksempelvis at læse mere om epoxy gulv, akrylgulv, eller en af de øvrige typer af industrigulve, som virksomheden kan tilbyde, kan du med fordel tage et kig på virksomhedens hjemmeside.