Bolig

Indret dig efter tidens trends

Hvis det er ved at være tid til, at der sker noget nyt i dit hjem, og du således er klar til at kaste dig over nogle lidt større projekter i forhold til din indretning, så er der særligt to ting, du bør have fokus på – gulvet og møblerne.

Det er nemlig ofte disse to ting, der kan sørge for, at du får skabt lige præcis den stemning og den atmosfære, du drømmer om. Og derfor er det også på den måde, du sørger for, at du følger tiden trends, når du indretter dig.

Vælg et råt new yorker gulv

Når de kommer til dit gulv, så er moden i dag det er mere industrielle og det rå. Derfor er der flere, der vælger at kaste sig over et new yorker gulv. Dette giver et beton-look, hvis kolde nuance straks vil skabe et moderne islæt. Og kombinerer du det således med dine moderne møbler og nogle bløde elementer, vil du straks have skabt et rum, der synes fornyet.

Gulvet er desuden praktisk, idet det er let at vedligeholde, hvorfor det sagtens kan lægges i et hjem med både børn og dyr, og så kan det holde sig pænt mange år ud i fremtiden.

Indret med danske design

Derudover bør du have fokus på sofabordet, som er et af de vigtigste møbler i hjemmets hjerterum – nemlig stuen. Det er på dette, du skal have plads til alt den hygge, der omfavner rummet i form af blandt andet stearinlys, potteplanter og andet. Men det skal også kunne rumme nogle mere flygtige ting som den gode kop kaffe og den bog, du er i gang med at læse.

Derfor bør du vælge et dansk design sofabord. Dette er nemlig designet til de danske hjem og de behov, som vi har til de møbler, vi placerer i vores rum.