Erhverv

Bliv en mesterbager med de rette kageforme og bagemåtter

Bruger du lang tid i køkkenet hjemme i privaten? Eller arbejder du i et professionelt køkken, hvor der godt kunne bruges nogle nye forme og måtter, som du kan sætte direkte ind i ovnen? Bagemåtter og kageforme af silikone bruges hyppigt i industrien og i det private køkken, og det gør de af disse simple grunde. De kan sættes direkte i ovnen, og de kan tåle temperaturer fra -60 grader celsius til +230 grader celsius. Det betyder, at du både kan nedfryse og bage i silikoneforme, hvilket er en særdeles god fordel til ethvert køkken.

Vælg kvalitetsrige silikonebagemåtter

Det er dog langtfra det eneste, som gør, at silikonebagemåtter er gode i køkkenet. Silikone er nemt at arbejde med, og det er på grund af materialets smidighed og slidstyrke. To utrolig gode egenskaber, som enhver bager har brug for i sin hverdag. Vi har samlet 3 ting, som enhver silikonebagemåtte skal indeholde.

Glat og slippende overflade

Du skal selvfølgelig først sikre dig, at silikoneproduktet kan puttes i ovnen. Det burde være det første trin. Silikone smelter ikke ved høje temperaturer modsat plastik. Når det er sagt, så har du brug for en bagemåtte, der slipper dejen let, så du ikke står tilbage med dej, der er umulig at få af.

Tjek, at bagemåtten er fødevaregodkendt

Dette er utrolig vigtigt, hvis du det skal anvendes til erhvervsmæssigt brug. Silikoneproduktet får en varmebehandling, og det rensens for kemiske stoffer.

Skal gerne kunne tåle temperatursvingninger

Der kan opstå behov for, at dejen skal nedkøles, og derfor er det vigtigt at bageformen kan modstå lave temperaturer såvel som høje. Nogle kager skal nedkøles først, og det er spild af arbejde at skulle føre det over i en ny beholder, når man ligeså godt kan bruge den samme.

Salg til private og erhverv

Der er intet, der slår silikone som bagemåtter. De er lette og fleksible, og så er de nemme at opbevare og rengøre efterfølgende, så uanset om du skal bruge det til privat eller erhvervsmæssigt, er det en god investering. Se mere her, hvis du ønsker at få mere at vide.