Bolig

Den gode internet forbindelse er guld værd

Som familie far ved jeg hvor vigtigt det er, at kunne parkere sine børn foran fjernet synet eller i padden i en halv time, og så lige koble helt fra inden det for alvor går løs med aftensmad og aften hygge. I den senere tid, bliver det dog mere og streaming tjenesterne og mulighederne for on demand valg af serier og film der trækker på de små.

Streaming kræver dog en stærk internetforbindelse, og den kan koste dyrt hvis man ikke tænker sig godt om inden man køber. Der er mange spillere på markedet, men ikke alle kan levere lige godt og lige hurtigt. Spørgsmålet ligger ofte begravet i hvor i landet man bor.

Ligesom med alt andet, så er storbyerne dem der er bedst betjent med fiber forbindelser mange andre muligheder. Det er mere os der bor på landet, som må leve med den mere langsomme og kedelig bredbåndsforbindelse. Faktisk er forbindelserne på landet også blevet meget bedre end de var før i tiden, men det er stadigvæk ikke helt fiber. Du kan se en oversigt over mulighederne på markedet her: https://www.netkablet.dk/billig-bredbaand-priser-paa-internet/

Internettet er også meget andet en streaming og TV

Når TV pakkerne er trukket via internetforbindelse, så er det sjovt nok den først man kommer i tanke om når man snakker om forbindelsen, sikkert fordi man godt ved den trækker meget. Men det moderne hjem er meget mere end bare TV. Tyverialarmer bruger i dag og internetforbindelsen til at kommunikere mere appen i telefonen og alarmcentralen.

Den har selvfølgelig en backup mulighed i et SIM kort, men her er det faktisk også en internetforbindelse der sladre til alarmcentralen.

Alarmerne står selvfølgelig ikke alene om at bruge forbindelsen. De fleste hjem har i dag mere end en enkelt mobiltelefon, og de er som reglen alle sammen koblet på WIFI derhjemme, hvilket giver dem adgang til det stort internet via forbindelsen i hjemmet.

Den mobile bredbåndsforbindelse

Selvom der ikke var WIFI til mobiltelefonerne, så ville der alligevel være mulighed for at komme på nettet, alle mobilabonnementer i dag, har nemlig en internetforbindelse tilknyttet. Det giver ikke blot den enkelt enhed mulighed for at komme online, men giver faktisk brugeren af enheden mulighed for også at invitere andre med på forbindelsen.

Hastighederne de mobile forbindelser er i dag så stærke, at man næsten ikke kan mærke forskel på den semi god bredbåndsforbindelse, og et stærkt 4G signal. Det store forskel ligger i hvor stabil forbindelsen er, selvom det mobile netværk er blevet langt mere stabilt end før i tiden, så er det stadigvæk ikke helt optimalt når man er i bevægelse, det kan fx. være hvis man arbejder i toget på tværs af Danmark. Her vil oplevelsen desværre være, at der er alt for mange huller i dækningen.