Nyheder

Den voksende interesse i gaming og esport på verdensplan

I takt med at internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, så er det blevet muligt at kunne game med andre online. Man behøves ikke at være i samme rum, da man kan spille og snakke med folk på tværs af landegrænserne. Gaming er med til at skabe fællesskab og nye venskaber. Ligesom med så meget andet kan man følge med i hvad der sker i gaming via de hjemmesider, der dækker gamingindustrien.

Værd at vide om esport:

Esport er en voksende branche med flere kommercielle indtægter og deltagere. De sidste år har branchen oplevet en eksplosiv vækst, som indebærer større medieplads samt afholdelse af flere events rundt omkring i verden. i Danmark har man også i de senere år set en tildens til, at både unge og ældre finder sammen fordi de har samme interesse i esport. Astralis og FCK har haft succes med at starte et hold og føre sig selv til toppen i de enkelte spil indenfor esport.

I takt med at interessen stiger får flere virksomheder øjnene op for de muligheder, der er indenfor esport. Hvis en virksomhed vælger at gå ind i esport, så er det med den mulighed at man får en øget promovering af virksomheden og en øget indtægt. Virksomheden kommer ud til et bredt publikum fordi der er mange, som møder op til events samt at det bliver streamet på de forskellige streamingkanaler. Nyheder der vedrører esport findes på flere hjemmesider, da der netop er så mange danskere, som er interesseret i det. I Esbjerg er der især en stor interesse i esport og derfor er det også muligt for interesserede at kunne følge med i det via de forskellige online platformer.

Gaming i Esbjerg:

Hvis man har interesse i både gaming og esport, så er det muligt at kunne mødes nogen med samme interesse. Der findes flere sociale medier, hvor man kan mødes med folk og på denne måde få et fællesskab. I Esbjerg går indbyggerne meget op i gaming. Derfor er der oprettet sociale grupper på internettet, hvor man kan komme i kontakt med andre. Udover at kunne skrive og mødes med andre, så kan man også læse om generelle nyheder om både gaming og esport. Ligeledes kan man læse om generelle nyheder i Esbjerg, så den enkelte indbygger har en ide om hvad der sker i byen. Det skaber ligeledes fællesskab i en by, når man kan følge med i de forskellige projekter og dermed byens udvikling.