Erhverv

Få specialhjælp til design eller opdatering af dit website eller e-handelsløsning

Har du en hjemmeside eller en online platform til e-handel? Har du opbygget dit website på en CMS-platform, der er let at bruge, men som alligevel tillader uendelige muligheder for kreativitet og vækst af virksomheden? Der findes efterhånden en del forskellige platforme til opbygning af hjemmesider og e-handelssites, og gennem mange af dem kan du selv designe og sammensætte din hjemmeside ud fra diverse skabeloner. Det er let og brugervenligt, men der er den risiko ved det, at din hjemmeside kommer til at minde rigtig meget om andre hjemmesider, der er bygget på samme skabelon. Det kan være svært at få din virksomhed og dit produkt til at skille sig ud fra mængden, hvis du benytter dig af de forskellige muligheder for skabeloner, og det kan derfor være en god idé at få hjælp af specialister til opbygning af din side.

En specialist har, som ordet antyder, specialiseret sig inden for et bestemt område, og har derfor stor viden om netop dette område. At en person er specialiseret inden for eksempelvis design af websites betyder, at denne person formegentlig er rigtig dygtig til at designe websites. Denne specialiserede person ved, hvad der skal til, for at hjemmesiden repræsenterer virksomheden på bedst mulig vis, og hvordan man gør hjemmesiden så brugervenlig som overhovedet muligt.

 

Kender du til platformen Umbraco?

En af de mange platforme til opbygning af websites, der findes på markedet, hedder Umbraco. Det er et af de stærkeste og mest fremtidssikrede fundamenter til opbygning af websites og sider med e-handel, og det er en platform fuld af muligheder. Det er et system med dansk oprindelse, der første gang blev lanceret i 2000. Siden da er det konstant blevet udviklet og bliver hele tiden bedre, og det er en af de mest sikre CMS-systemer, der findes. Løsninger bygget på Umbraco kan være en kæmpe fordel for din virksomhed, og du bør overveje om du skal skifte til dette system, hvis du ikke allerede bruger det. På den måde er du sikret en platform til din hjemmeside eller e-handelssite, der ikke bliver forældet, og som kan designes til at passe lige præcis din virksomhed.

 

Find den rigtige specialist til design og optimering af din hjemmeside

Lige såvel som der findes mange forskellige platforme til opbygning af websites, så findes der også mange bureauer, der tilbyder deres specialhjælp til at opbygge websitet for dig. Der kan dog være forskel på, hvad de forskellige bureauer har specialiseret sig inden for. Er du allerede tilknyttet Umbraco platformen, eller overvejer du at gøre det? Tea Solutions har specialiseret sig i udvikling af websites og e-handelsløsninger bygget på Umbraco platformen, og de har et enormt knowhow inden for dette system, da de har valgt kun at specialisere sig i Umbraco.