Uncategorized

Derfor skal du vælge hotellejlighed

Måske skal du på forretningsrejse, måske skal du afsted et par dage med familien. Ligegyldigt hvad er mulighederne for overnatninger mange. Men skal du bo på hotel, i andres lejlighed eller hvad med hotellejlighed? Charlottehaven udlejer hotellejligheder i København, og hvad enten du skal afsted med arbejdet eller som privat person, er der mange fordele ved en hotellejlighed, og her får du nogle af dem:

 

Mere plads

Det første punkt giver nok sig selv, da en lejlighed oftest er større end et værelse. Men med en hotellejlighed får du, som ordet siger, en hel lejlighed, mens du samtidig ikke giver op på de faciliteter, som et hotel giver. Oftest er det også billigere at leje en hotellejlighed, da der kan bo flere personer sammenlignet med et hotelværelse.

 

Ekstra komfort

Fremfor at bo med benet halvt i din kuffert, som det oftest sker på et hotelværelse, får du via en hotellejlighed massere af plads at boltre dig på. Her har du et separat soveværelse, en stue, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. Altså er der ingen risiko for at må gå på kompromis med pladsen. Ydermere er hotellejligheden optimal ved forretningsrejser som delelejlighed. Her har to kollegaer mulighed for at dele en lejlighed med hver sit værelse og en fælles stue, hvor man kan mødes og snakke om arbejde eller slappe af efter en lang dag.

 

Fuldt udstyret køkken

En ferie kan i sig selv være dyr, og med små børn kan det også være hektisk, at skulle ud at spise hver dag. Ved at leje en hotellejlighed fremfor et hotelværelse får du et fuldt udstyret køkken, med alt du skal bruge. Her kan du altså selv lave mad, hvad enten det er rart at klare en hurtig morgenmad uden stress eller lave et stort aftensmåltid til hele familien. Dette gør opholdet mindre stressende, og du kan derved også sparre penge på selv at lave mad i stedet for at spise ude.