Erhverv

Den billigste a-kasse til dig

De fleste af os er nok medlem af en a-kasse og med god grund. Det er den forsikring der betyder, at vi kan få dagpenge, hvis vi kommer udenfor arbejdsmarkedet og at vi kan få hjælp og vejledning, når vi skal ud og søge et nyt job. Det er en super god forsikring, men desværre kommer mange til at betale for en a-kasse, der slet ikke behøvede at være så dyr. Man kan nemlig ikke vide, om man har den bedste og billigste a-kasse, medmindre man vil bruge rigtigt lang tid på at sammenligne dem selv.

En forsikring der burde være ligetil

Der er somme tider skrækhistorier der beskriver, hvordan studerende ikke har meldt sig ind i en a-kasse i tide og derfor må gå uden dagpenge og selv skal forsøge at finde et job uden den hjælp der er at hente hos en a-kasse. Der er også eksempler på, at folk betaler meget forskellige beløb, men i bund og grund får samme service, når de står på den anden side af et job. Det er derfor vigtigt at finde en a-kasse, der både er billig, men også har de kvalifikationer der sikrer, at du kan komme hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet. Det har ikke været muligt at sammenligne alle a-kasserne på ét sted og få det bedste tilbud på den a-kasse, der passer bedst til dig. I hvert fald ikke før nu.

En service der falder på et tørt sted

Med denne søgemaskine er det muligt for alle at få sammenlignet de forskellige a-kasser på kryds og tværs. Det muliggør en stor besparelse i løbet af året på a-kassebidrag, men bibeholder muligheden for at modtage de services der tilbydes i tilfælde af, at man skulle miste sit job. Det er ikke en service der er set før, så det har ikke været muligt at gøre dette på samme niveau førhen, hvilket gør det totalt unikt. Hop over på akasse-billig.dk, for at få adgang til søgemaskinen, så du forhåbentligt kan spare en masse penge i fremtiden.