Erhverv

Tiltræk de rette mellemledere eller specialister med Search and Selection

Det kan være et stort arbejde at finde den rette kandidat til et mellemleder job. Derudover kræver det en stor viden af både markedet og branchen generelt. Det kan derfor være en fordel at alliere sig med et rekrutteringsbureau, det kunne f.eks. være www.uhc.dk/search-and-selection/. De har mange års erfaring med at anvende en proces, de kalder Search and Selection. Her vil de hjælpe jer igennem hele rekrutteringsprocessen.

 

Kom i gang med rekrutteringsprocessen

Først og fremmest bliver der lavet en analyse af jeres virksomhed, og hvilken profil I søger til virksomheden. I den forbindelse bliver der ikke sparret på spørgsmålene, da det er vigtigt, at det er helt tydeligt, hvilken type I søger til virksomheden. Her kan det også sagtens være, at I finder ud af, at det i virkeligheden er en helt anden profil, I søger, end hvad I havde regnet med. Rekrutteringsbureauet vil være en samarbejdspartner igennem hele forløbet, støtte og udfordre jer undervejs. Sammen vil I og rekrutteringsbureauet lægge en slagplan for, hvordan I henvender jer til markedet, og hvordan opgaven skal kommunikeres ud både internt og ekstern i virksomheden.

 

Derfor skal I ikke selv rekruttere

Selvom I selv har et stort netværk, betyder det ikke, at I kan finde den helt rette kandidat heriblandt. Det kan virke som en nem og enkel løsning, men på den lange bane er det ikke sikkert, at det var et klogt træk. At finde den rette kandidat kan være omfattende proces, som kan tage meget lang tid. Det er også bedre at være omhyggelig end at tage den første den bedste. Det kræver derfor mange ressourcer. Ressourcer som tages fra jeres virksomhed, produktet eller udviklingen. Det er derfor godt at få specialister til at stå for denne del, så I kan holde fokus på jeres forretning.