Bolig

Indram din have på den smukkeste vis

Har du brug for en måde at indhegne din grund på? Eller sætte en smuk ramme omkring haven? Måske har du en hund med tendenser til at stikke på eventyr? Der er mange gode grunde til at hegne haven ind med en hæk eller et hegn.

Hækken indrammer din have på en smuk og naturlig måde. Dog tager det et par år, før den virkelig får en funktion, da den skal vokse op, og den kræver en del vedligeholdelse. Det kan være især være et stort arbejde, hvis man har en stor grund. Hvis dit mål med hegnet er, at holde en hund eller små børn inde, kan hækken også skabe problemer i forbindelse med indkørslen, da der er svært at integrere en låge.

En anden metode til at hegne sin grund inde er med et plankeværk. Plankeværket kræver dog en del vedligeholdelse, og udtrykket passer bedst til mindre huse.

Skræddersyet smedejernshegn

En smuk måde at hegne haven ind på – hvad end grunden er, er med et smedejernshegn. Det giver et smukt og eksklusivt udtryk omkring din bolig og vil især passe godt ind omkring indkørslen. Her bliver hegnet smukt fuldendt med en smedejernsport. Der er mulighed for at få designet smedejernshegnet, præcist som du ønsker. Alt efter hvad du ønsker, kan hegnet designes med et eksklusivt, romantisk eller moderne udtryk. Denne type hegn kræver også et minimum af vedligeholdelse, så derfor er det særligt godt til stor grunde. Kontakt din lokale maskinfabrik der udfører arbejde i stål for et godt tilbud og til en snak om design.

Selvom du vælger et smedejernshegn, kan du sagtens få lidt liv ind omkring kanten af din grund. Små træer, planter og buske kan nemt sættes tæt på smedejernshegnet for et mere grønt og blødt udtryk.

Svejsning for private

T. Jacobsen Maskinfabrik udfører alt i svejsning for private nær Odense, Middelfart og på hele Fyn. Udover smedejernshegne tilbyder de også havebænke- og borde, store party-grills, trapper, cykelstel og meget mere. Maskinfabrikken har over 40 års erfaring og har en meget alsidig og fleksibel profil, der kan tilbyde mange forskellige løsninger. Fabrikken udfører alt indenfor smedearbejde; svejsning, aluminium, metal, jern og stansearbejde. Klik her, for svejsning Fyn.