Erhverv

Branden slukkes ved hjælp af mobilkran

Nogle gange sker der virkelig frygtelige ulykker. Især nu, da det bliver mørkere og mørkere, og den kolde årstids nærmer sig stille og roligt, bruger vi meget mere levende lys i vores huse og boliger. Det levende lys giver en varm og afslappende atmosfære, det varmer os på de kolde dage og skaber en hyggelig stemning. Desværre sker der hvert år alvorlige ulykker i forbindelse med levende lys, især om vinteren. Det sker hurtigt, at et lille lys kan starte en stor brand.

Det rigtige udstyr til at holde hovedet koldt

Når der nogle gange sker en ulykken, er det vigtigt for redningsfolk at bevare roen såvel som overblikket over situationen. Der findes forskellig slags udstyr, som kan hjælpe dem med det. Brandmænd for eksempel bruger mobile kraner for at slukke brande højt oppe i lejligheder eller bygninger, som ellers ikke sådan lige er tilgængelige fra jorden. En mobilkran står stationært under brug, men den er hurtigt opstillet og nem at transportere. Det tager ikke ret lang tid, før en mobilkran er klar til brug. Derudover udfolder denne slags kran sine talenter i forhold til, at den kan bruges i meget små områder og den kan blive brugt i kombination med andet slags udstyr (som fx teleskopudstyr for at nå meget høje steder).

Kranen brillerer også i andre situationer

Men en mobilkran kan også bruges til andet end til at slukke en brand. Den er fx også meget brugt i byggebranchen. Her bruges denne slags kran mest fordi den er meget fleksibel og praktisk at montere på stedet. På samme tid er den mobile kran også meget effektiv i forhold til omkostninger. Den er også nem at transportere, nemt at stille op og øger både sikkerhed og fleksibilitet i arbejdet. En mobilkran er på grund af disse fordele en ideel løsning til mange forskellige opgaver.