Nyheder

3 Tips til at komme i gang med din egen hjemmeside

For blot få år siden var det ikke muligt, eller i hvert fald ikke nemt for den menige dansker at få en hjemmeside med eget domæne, heldigvis er der sket meget på få år og derfor får du de 3 vigtigste tips til at få din egen hjemmeside.

1. Vælg det rigtige webhotel

Det kan ikke altid betale sig at gå efter den billigste løsning, specielt ikke hvis du skal bruge din hjemmeside til mere end bare familiens billeder. Faktisk kan det også være irriterende at sidde og vente på familie albummet, så også her kan det være overvejelserne værd. Der er mange grunde til at vælge den god løsning. Fx. Er brugerfladen ofte nemmere at finde rundt i, hvis man ikke vælger den helt billige løsning og som amatør på området vil du gerne have det hele er nemt at gå til.

På de fleste løsninger er der hårde eller bløde grænser i forhold til både plads på webhotellet, men også den trafik du får lov at bruge ind og ud af serveren, det er også en af de ting du skal overveje. Husk at familiens billede album ofte vil være trafik og plads tungt, hvis billederne leveres i høj opløsning. Vi anbefaler UnoEuro som udbyder, og vil i den forbindelse gøre opmærksom på denne her rabatkode.

2. WordPress er CMS kongen

CMS betyder på danske muligheden for at håndtere indholdet på din hjemmeside fra en nem brugerflade. WordPress er det mest anvendte på internettet i dag. Langt de fleste udbydere af webhoteller tilbyder også muligheden for med bare 1 klik at installere bla. Det populære CMS system wordpress.

3. Design gør en forskel

Hvis du er vel befaret på internettet, og hvem er ikke det i dag, så er du helt sikkert stødt på hjemmesider hvor du er hoppet ud igen, alene fordi designet har været så grimt at du ikke har taget hjemmesiden seriøst. Derfor bør du nøje overveje valget af dit eget design. Det behøver ikke koste penge, men brug lidt tid på at finde et tema der passer til dit behov.

Hvis du har valgt wordpress som CMS system, så er der et indbygget setup, som giver dig mulighed for gratis at vælge imellem et stort udvalg af tema’er. Er du lidt mere seriøs, så kan man mange steder købe tema’er for en ringe sum af 45 dollars.