Nyheder

Vedligehold bilen vinteren igennem og spar penge

Hvis du påtænker at sælge din bil på et tidspunkt, så er det vigtigt, at den bliver vedligeholdt. Hvis du har en vedligeholdt bil, så vil du nemmere kunne sælge den senere hen, og du vil kunne få flere penge for den. Dermed er der penge at spare ved at holde bilen pæn. Vinterens sne og kulde kan være hård mod bilen, så på denne tid af året er det i særdeleshed vigtigt at være opmærksom på ekstra slid. Det trækker meget ned, hvis bilen ikke ser pæn og velholdt ud. Her får du nogle tips til, hvordan du kan holde din bil i topform, så den er klar til salg.

Få lavet service løbende

Send bilen til mekaniker og få lavet et serviceeftersyn. Husk at få skrevet det i bilens servicebog. På den måde kan du dokumentere overfor køber, at bilen er blevet vedligeholdt løbende.

Rengøring indvendigt

Jævnlig rengøring af bilen indvendigt er også med til at holde bilen i stand. Bliver der ikke støvsuget og tørret af for støv en gang i mellem, så vil bilen være sværere at gøre ren, når den engang skal sælges. Sørg for at støv og snavs ikke sætter sig for godt fast ved at rengøre løbende.

Vask bilen udvendigt

Det er især vigtigt at holde bilen ren udvendigt. Det er her der er størst risiko for slitage. Specielt om vinteren, hvor salt, sne og frostvejr kan være ekstra hård mod bilens ydre. På en snavset bil kan saltet nemt sætte sig fast, og det vil resultere i rust og slid på undervognen. Husk også at vaske fælgene, da de også kan ruste. Rens dem og brug eventuelt en fælgrens. Sonax Xtreme fælgrens hjælper med at holde fælgene rene og pæne.

Få fikset ridserne

Hvis din bil har ridser, så få det fikset. Også selvom det er små ridser. Det er med til at holde bilen i stand, og en eventuel køber vil betale mere for en bil uden ridser.

Salg af bil

Vil du gerne sælge din bil, så er der et par ekstra overvejelser, du kan gøre dig. For eksempel kan tidspunktet på året være afgørende for, om du får solgt din bil. Der er bedst gang i bilsalget om foråret og om sommeren. Du kan tjekke og sammenligne priser online, så du kan få en idé om, hvad din bil er værd, og dermed hvilken pris, du kan sælge den for.