Bolig

Tips til dit bryggers

Du kan måske relatere til, at dit yndlingsrum ikke lige frem er dit bryggers. Et bryggers forbinder de fleste mennesker i hvert fald med en rum, hvor huslige pligter finder sted og skal ordnes. Derfor tænker du måske ikke over at skabe en hyggelig atmosfære, som rummer af hygge, men det kan faktisk være med til at gøre de sure pligter mere overskuelige.

Bryggerset rummer mange ting

Bryggerset benytter de fleste mennesker som et rum, hvor der sættes tøjvask over, tørretumbles tøj, hænger jakker osv., og det kan derfor være en god ide at pakke nogle af disse ting væk. Du kan gemme vaskemaskine og tørretumbler væk ved at placere dem bag skabsdøre. På denne måde ser du ikke disse ved første øjekast, når du kommer ind i rummet. Udover at gemme disse ting væk bag døre, kan det være en god ide, hvis du sørger for at have hylder hvorpå, at du og dine børn kan lægge jeres cykelhjelm. I og med dette undgår du, at knagerne bliver overfyldt med både jakker og cykelhjelme.

Skab et liv i bryggerset

Et bryggers synes de fleste folk er kedeligt, da det er i dette rum, at de fleste praktiske ting i huset er opbevaret og finder sted. Du kan dog skabe et liv og noget charme i dit bryggers ved at sætte få enkelte ting derind. Du kan f.eks. sætte planter i dit bryggers – på denne måde får du skabt liv, som er med til at gøre bryggerset mere hyggeligt at opholde sig i. Udover planter kan et billede eller en plakat være en god måde at få skabt personlighed til rummet, så væggene ikke virker så kolde. Desuden hvis du bruger bryggerset som indgang til dit hjem, kan duften af f.eks. vanilje eller en anden dejlig frisk duft være dejligt at komme hjem til efter en lang dag.