Erhverv

Tænk ud af boksen med de virtuelle events

Erhvervslivet er for alvor blevet sat på prøve af Corona krisens begrænsninger og utallige udfordringer. Internationale virksomheder har ikke længere samme muligheder for at rejse på tværs af landegrænser. Alt dette kræver en løsning, og her informeres du om én af dem.

Forandr den ensformige arbejdsdag

Selvom de fleste virksomheder efterhånden har fundet sig nogenlunde til rette under de nye forhold, er der stadig kraftigt brug for forbedring og fornyelse. Mange steder er ”løsningen” på denne komplette onlinesituation blot at oprette videomøder og derefter lade det hele forløbe som normalt. Lej studie, og opdag, i hvor stor grad det gør en forskel, at der er professionelle, fysiske rammer og ordentlig teknologi fra eventafholderens side.

Ethvert arrangement vil kunne afvikles i et studie

Med et studie vil events som konferencer, salgsmøder, undervisning, kurser, webinars, foredrag og meget mere virtuelt kunne løbe af stablen. Der er både loungestudio og eventstudio. Det ene er mindre og bedre til events såsom webinars, mens det andet udmærker sig ved især konferencer og andre større events. Dit firma vil altså utvivlsomt kunne gavnes af at leje et studie, hvis I står for at skulle afholde et specifikt event virtuelt.

International kommunikation er intet problem

Disse studier kan som regel forbindes direkte til platforme som for eksempel Teams, Zoom, Skype og andre. Dermed vil I kunne oprette et Teams-møde, hvori det virtuelle event kan integreres. Det er uproblematisk at kunne få forbindelse til andre steder i verden, hvis det er et internationalt anliggende. Den grundlæggende idé omkring at leje et studie til det virtuelle event er, at man ikke selv behøver bekymre sig om det fysiske og teknikken, men derimod udelukkende om indholdet af eventet. Man har selvfølgelig indflydelse på det fysiske, fordi det kan have betydning for indholdet, men teknikken er ikke noget, man behøver skænke blot en tanke.