Bolig

Tæm karkluden i vasken

Det er en klassisk problemstilling, som langt de fleste kender til: Hvad gør du af den våde karklud i køkkenvasken? Mange vælger at hænge den over vandhanen, mens andre lægger den på bordet eller måske i køkkenvasken.

Ingen af stederne er særligt optimale, da kluden har svært ved at tørre ordentligt. Nu kan du få en magnetisk karkludholder, som løser problemet. Du skal aldrig mere bekymre dig om hvor karkluden hører til med den smarte opfindelse fra Reenbergs- bymagnet. Livet bliver lidt nemmere, når karkluden har en fast plads til tørring i køkkenet. 

Sådan virker den magnetiske karkludholder

Karkludsholderen fra Reenbergs- bymagnet er meget nem at bruge. Du skal bare placere modmagneterne på bagsiden af vasken, og så det lille stativ af stål, som kluden skal hænge på på indersiden af vasken. Naturligvis skal de hænge i samme position, så modmagneterne kan få fat i stålstativet. Når du skal gøre vasken rent, er det nemt at fjerne karkludholderen igen. Du er helt fri for at skulle bruge værktøj. Nogle har køkkenvaske, som er lavet i granit eller et andet materiale end stål. Hvis du tilhører denne gruppe, kan du stadig bruge karkludsholderen. Det kræver blot, at du bruger nogle ekstra stærke magneter. Du kan købe ekstra stærke magneter i mange butikker og supermarkeder, samt på internettet. 

En karkludsholder med masser af fordele

Måske tænker du: Er det virkelig nødvendigt med en magnetisk karkludholder? Selvom holderen ikke er decideret essentiel, så har den mange fordele. Du vil opleve at hverdagen bliver lidt nemmere, når karkluden er lige ved hånden på en fast plads. Kluden vil også føles lækrere og mindre fugtig, da den har bedre mulighed for at tørre end hvis den lægger krøllet sammen i køkkenvasken. Køkkenvasken er ét af de steder i en husholdning, hvor der er flest bakterier. Derfor vil du gerne eksponere karkluden for så lidt direkte kontakt med vasken som muligt, og det kan du med en karkludsholder. Den er nem at montere, og du kan også bruge den andre steder end køkkenvasken. Det kan f. eks være ved grillen eller køleskabet – mulighederne er mange. 

Hvis du mangler en god jule- eller fødselsdagsgaveidé, så er en magnetisk karkludholder også et godt og sikkert bud. De fleste vil få glæde af den smarte holder, og de færreste vil forvente at udpakke en magnetisk karkludsholder fra reenbergs- bymagnet af gavepapiret. Du får altså både et element af overraskelse og et praktisk hensyn i én gave.