Erhverv

Sydjysk tøjkæde har succes på nettet

Den veletablerede tøjkæde, Gundtoft, har med stor succes specialiseret sig i at sælge mærketøj til en bred målgruppe af kvalitetsbevidste kvinder rundt omkring i firmaets mange forretninger. Men festen stopper ikke her, for nu er det lykkedes den populære kæde at finde en effektiv metode til at udvide kundekredsen yderligere og skaffe kunder i selv landets fjernere afkroge. Gundtoft har nemlig fået en webshop, og den er en stor succes.

Når ud til kunder i hele landet via nettet

Gundtoft har sit hovedsæde i det sønderjyske, nærmere bestemt i Vejle. Fra Vejle og butikkerne i en række andre byer har de formået at forhandle kvalitetstøj til mange tilfredse, kvindelige kunder. Men i kraft af deres nyåbnede hjemmeside, er det altså ikke kun kvinderne i nærheden af disse særligt udvalgte byer, som får del i tøjkædens store sortiment.

Tøjshopping på internettet rummer mange potentielle fordele for forbrugerne. Dette skyldes i høj grad, at man via nettet ikke længere behøver at være styret af fysiske begrænsninger, såsom åbningstider eller køreafstanden til sin yndlingsbutik. Dette faktum har Gundtoft set potentiale i og har derfor valgt at oprette den spritnye onlinehandel, så deres kunder fra hele landet nemt, hurtigt og på deres egne præmisser kan få glæde af tøjkædens sortiment. Og det er der er en stor succes, hvis man skal dømme efter onlineforretningens stadig stigende antal af handlende.

Sælger kvalitetstøj til en bred kundeskare

I den nye onlinebutik kan kunderne finde tøjartikler til næsten alle tænkelige lejligheder og behov. Således har man som webkunde hos Gundtoft mulighed for at finde et bredt sortiment indenfor alt lige fra smarte og detaljerige accessories til lækkert tøj og overtøj.

Desuden er udvalget hos det internetbaserede Gundtoft ligesom varerne i deres fysiske butikker kendetegnet ved at være fra en lang række af forskellige brands med fokus på høj kvalitet og attraktivt design. Derfor appellerer sortimentet i webshoppen til alle kvinder, der leder efter tøj med lidt ekstra at byde på. Hos Gundtoft finder de kvalitets- og modebevidste kvinder eksempelvis mærker som By Malene Birger, Tommy Hilfiger, Second Female og mange flere.

Onlinebutikkens alsidige sortiment medfører, at selvom Gundtofts kunder har vidt forskellige stile og ønsker, kan de stadig let finde lige netop det tøj, der passer til deres præferencer. Dette faktum bliver ikke mindre af, at hjemmesiden er bygget så enkelt op, som den er. På denne måde kan man som kunde nemlig lynhurtigt få et overblik over Gundtofts sortiment og finde frem til det, man leder efter, uanset om det er en bestemt type af tøjartikel eller et særligt mærke.

Hvis man er interesseret i at lære mere om Gundtofts populære webshop og deres store sortiment, kan man finde uddybende informationer hjemmesiden, Gundtoft.dk.