Bolig Erhverv

Firma sælger billige kvalitetstrapper til hele landet

Hvis du tidligere skulle købe trapper, så skulle du ned i en butik og købe dem. Da du ikke ville køre for langt, var der butikker overalt i landet, hvor du kunne købe dem. Det var et kæmpe logistisk arbejde, og det har en sjællandsk virksomhed ændret på, da de sælger trapper på internettet.

Det smarte ved dette er, at de nu kan sende trapper til hele landet, hvor du bestiller online, og så bliver trappen sendt til dig. Det gør, at de kan have et centralt lager, og deres logistik arbejde er ikke særlig avanceret, da det kun består i at bestille trapper hjem og sende dem til kunderne.

På den måde kan kunderne få bedre priser, da der ikke er en masse besværlige mellemled, som kunderne skal igennem. I sidste ende vil kunden bare gerne have en billig trappe i høj kvalitet, og det er præcis det, som Stigefabrikken leverer til dem. Hvis du vil se mere om, hvad de tilbyder inden for trapper, kan du klikke her.

 

Hurtig levering

Når kunder vil have gang i et projekt, så vil de i gang med det samme. Der er ingen, som har lyst til at vente i flere dage på at gå i gang med sit byggeprojekt. Det er uanset, om du er en tømrermester eller privatperson.

Derfor leveres mange varer fra dag til dag, så du hurtigt kan forvente at komme i gang. For at vide konkret, hvornår du kan forvente trapper, så kan du kontakte dem, da de har ansat folk til henvendelser, så du hurtigt kan få de svar, som du søger.

 

Rådgivning er vigtigt

Stigefabrikken er klar over, at når du sælger produkter online, så er det vigtigt, at kunderne kan få kontakt til dig let og hurtigt. Derfor har du mulighed for at kontakte dem på den måde, som er lettest  for dig.

Det kan være på e-mail, chat eller ved at ringe. På den måde får du hurtigt svar på dine spørgsmål, så hvis der er noget, som du gerne vil have svar på, skal du ikke tøve med at ringe.

I sidste ende handler det om, at kunderne får de produkter, som de helst vil have så hurtigt som muligt.

 

Trapper af høj kvalitet

Trapperne kommer fra nogle af de største producenter i Danmark, Sverige og Tyskland. Alt er kvalitetstjekket, så du får nogle gode trapper, som du kan bruge med det samme. Det har været vigtigt at finde nogle leverandører, som man kan stole på, så kunderne var klar over, at de altid kunne forvente høj kvalitet.
På den måde behøver kunder kun gå et sted hen, når de gerne vil have kvalitetstrapper. Det er en webshop, som helt sikkert kommer til at tage større markedsandele fra den traditionelle branche.