Erhverv

Stor interesse for køb af covers online

For den almene dansker kan det på sigt betale sig at investere i beskyttende udstyr som supplement til iPad’en og resterende teknologiske ejendele. Det kan spare én for de mange uheldige oplevelser, ens mobile enhed måtte komme ud for med en flækket skærm som resultat. Dette behov imødekommer Max99 I/S, hvis produkter gerne holder sig under det trecifrede prisleje.

Det unge nichefirma, Max99 I/S, har for vane at gøre ivrige iPad- og smartphone entusiaster yderst veltilfredse. Siden 2013 har firmaet med årvågenhed beskæftiget sig med tilbehør til teknologiske enheder, og spidskompetencen er det, som sparer enhver telefon- og iPad ejer for uforudsete økonomiske omkostninger – nemlig beskyttende covers til nogen af de kosteligheder, et moderne menneske har. Desuden, som navnet indikerer, har virksomheden som mål ikke at tage unødige penge fra kunderne men i stedet tilbyde kvalitetsrige produkter til lavest mulige pris.

cover til iPad 2017

Det økonomiske alternativ

Mange penge går på teknologi for den gennemsnitlige dansker, og her kommer tilbehør som en eksklusivitet ved siden af. Tilbehøret skal samtidigt være funktionelt, passe til tidens trends og gerne undgå at vælte budgettet. Ikke desto mindre bruges pengene, og argumentet lyder ofte på, at man nødvendigvis må betale ekstra for den rette kvalitet.

Denne præmis har et mindre sjællandsk firma tænkt sig at afkræfte. Når det drejer sig om at kunne beskytte de teknologiske enheder, man benytter meget i løbet af dagen, har Max99 I/S som vision at gardere den danske forbruger med kvalitetsudstyr til en pris, man for alvor har råd til. Udvalget på hjemmesiden strækker sig fra de populære og funktionelle 360 grader covers, forskellige slags iPad covers, full-covers til maksimal beskyttelse af skærme til de mere elementære tilbehør som opladere og hovedtelefoner.

Andet tilbehør såsom udstyr til bilen, hovedtelefoner og panserglas kan med lethed også findes i udvalget hos web-virksomheden, og selvom prislejet essentielt set er lavere end hos andre, er kompromiserne ikke mange, da hvert cover er nøje udvalgt, så de tilpasser sig de forskellige trends, og også passer til ældre modeller blandt smartphones og iPads.

Kom lidt heldigere fra ulykken

Med et øje for de populære tendenser på markedet og en følsomhed overfor også ældre modeller, har Max99 siden 2013 samlet et bredt sortiment i covers til iPads og smartphones.

Det er da heller ingen sjælden situation, at man står med en flækket, endog splintret smartphone skærm, og det er om noget en irriterende og uforudset udgift. Mange vælger derfor at anskaffe sig et cover med i købet, når de tilegner sig deres enhed, men de originale mærker ender ofte i en priskategori, som også tærer godt på lommepungen. Derfor kan det betale sig at overveje, om man kan skåne sin enhed, ved at erhverve sig et beskyttende cover og måske endda et panserglas til skærmen.

Ved at besøge Max99.dk og tage et kig på det brede udvalg, kan man slippe for dyre reparationer og gå fra uheldet med sindet i ro. På hjemmesiden kan du se nærmere på det store og brede udvalg af produkter – blandt andet af covers til iPad 2017.