Erhverv

Stor efterspørgsel på danske designersko

billi bi

Dansk design er på allerhøjeste mode – både inden for møbler, tøj, sko og accessories er dansk design meget eftertragtet og velkendt i udlandet, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Dansk design er meget minimalistisk, stilfuldt og tidsløst på én og samme tid, og danske designervarer kan derfor være moderigtigt i mange, mange år. Derudover er dansk design kendt for at være af utrolig høj kvalitet, som man efterhånden ikke kan finde mange steder længere. Danske designerbrands går nemlig op i håndværket inden for deres respektive fag, hvilket både kan ses, mærkes og føles, år efter år.

billi-bi

Et af de danske designerbrands, som efterhånden er kendt og elsket af modebevidste og stilfulde kvinder over hele verden, er Billi Bi. Billi Bi er et ældre dansk brand, med rødder i Københavns nordvest kvarter. Billi Bi blev grundlagt i 1930’erne af ægteparret, Evelyn og Søren Friis, som havde stor passion for godt håndværk og smukke sko i alverdens afskygninger. Siden brandets opstart har det været kendt for at være et anderkendt designerbrand med fokus på at designe elegant og stilfuldt fodtøj til enhver smag og begivenhed.

Fodtøj til enhver smag

Billi Bi designer et væld af forskelligt fodtøj, der passer til enhver kvindetype, stil og begivenhed. Lige meget hvilket slags fodtøj man foretrækker, eller hvilken begivenhed man skal bruge fodtøjet til, er man sikker på at kunne finde fodtøj til enhver smag med sko fra Billi Bi.

Fodtøj fra Billi Bi er garanti for et moderigtigt valg med stor slidstyrke, og alle deres skokollektioner består af forskellige designs, modeller og styles. Derfor fås der både et par Billi Bi sko til hverdag og fest. Billi Bi designer alt slags fodtøj – hvis man er til lave sko, kan man bl.a. finde snøresko, espadillos, slip-ons og sneakers samt klassiske sko med et herresko-look, for et ekstra elegant touch. Hvis man derimod mere er til sko med hæl på, kan man bl.a. finde støvletter, pumps, stilletter, højhælede sandaler og ankelstøvler at vælge imellem.

Alt fodtøj fra Billi Bi fås derfor i et væld af forskellige materialer, farver, hæl- og såltyper, højder og styles, og der er derfor også fodtøj fra Billi Bi til dig.

Få fri fragt på dit Billi Bi fodtøj på nettet

En af de rigtig gode danske webshops, som dagligt servicerer tusindvis af skoglade kvinder og mænd, er Skobox. Hos Skobox finder du altid et kæmpestort udvalg af alt slags fodtøj fra Billi Bi, og lige nu får du tilmed dine drømmesko med fri fragt. Tjek det store udvalg ud på deres hjemmeside.