Økonomi

Spar penge ved at tyvstarte på juleindkøbene

Selvom der stadig er godt 2 måneder til, at vi skriver december kan du roligt overveje at begynde på juleindkøbene med det samme. Hvis du begynder på juleindkøbene nu, er der gode muligheder for at spare penge på den lange bane, og samtidig kan du undgå julestress i december måned.

Køb ind til julen online

December er for mange den dyreste måned der kommer om året. Der skal købes julegaver, arrangeres julefrokoster, og så står den ofte på ekstra forkælelse i løbet af december. Men du kan spare mange penge, hvis du laver en del af dine juleindkøb online.

Du kan både købe dine julegaver online, men du kan også købe ind til julen og fx finde dit næste juletræstæppe eller lidt juletræspynt online. Du kan fx kigge på denne her side, og se om der er noget du kan bruge til din jul.

Fordelen ved at købe ind online er, at du har bedre mulighed for at sammenligne priserne hos forskellige butikker, og dermed finde den butik der sælger det billigst. Du kan samtidig også nemmere finde det du skal bruge, og spare lidt tid ved ikke at skulle lede efter produkterne.

 

Udnyt Black Friday

En anden god måde, at spare lidt penge på julen er ved at udnytte Black Friday. Black Friday er den sidste fredag i november, hvor mange butikker tilbyder ekstra gode tilbud. I år falder Black Friday præcis en måned før juleaften, den 24. november.

Du kan overveje at købe et par julegaver på Black Friday, da du hos mange butikker kan finde gode tilbud på specielle varer, mens andre butikker tilbyder en procent besparelse på alle varerne. Selvom det måske virker tidligt at købe julegaver i november, kan der være mange penge at spare, ved at købe julegaverne lidt tidligere end normalt.

Du kan både finde Black Friday tilbud i de fysiske butikker, samt på mange netbutikkerne. For at få fingre i de gode tilbud, skal du dog ofte være tidligt ude, da der godt kan blive udsolgt af de varer som der er ekstra høje besparelser på.

Slip for stress i december

En anden fordel ved at begynde tidligt på juleindkøbene er at du kan undgå for meget stress, når december er i gang og der pludselig er meget at nå. Mange oplever desværre december som en stresset måned, selvom meningen med julen er hygge og afslapning sammen.

Men hvis du begynder på juleindkøbene i god tid, kan du undgå lidt af den stress, der nemt kan ramme når vi nærmer os juleaften, og julegaveindkøbene skal til at være på plads. Jo flere julegaver du har styr på inden december jo bedre.

Selvom det virker tidligt at købe julegaver i oktober og november, kan du roligt begynde på de julegaver, som du er sikker på vil falde i god jord. Der er selvfølgelig en risiko ved at købe gaverne tidligt, da de så ikke altid kan byttes, men nogle varer kan du bytte i lang tid, så hvis du er opmærksom på det, kan du roligt tyvstarte lidt på julegaverne.