Shopping

Skal du have ny bærbar computer? Læs med her

En bærbar computer bliver nu om dage benyttet til mange forskellige ting, hvilket kan være alt fra spil på online casino med online bonus til vigtige opgaver i netbank. Computeren bliver altså ofte benyttet, og det er herfor også en god idé at være ekstra omhyggelig, når man skal have valgt en ny bærbar computer, således man finder frem til den rette variant, der opfylder flest mulige krav. Herfor kan det også være en fordel, at man inden erhvervelsen opstiller nogle behov og krav til computeren, da man herved lettere kan sortere i det store udvalg og få valgt den model, der stemmer bedst overens med krav, ønsker og behov.

Vælg styresystem i henhold til behov

Når man skal have valgt styresystem, er der flere forskellige ting, man skal holde øje for, hvilket især er gældende for de behov, man end måtte have hertil. Det er muligt at få bærbare computere med et styresystem kaldet Chrome OS, og denne type af styresystem egner sig bedst i tilfælde, hvor der oftest skal surfes på nettet, tjekkes mail og lignende. Maskiner med dette styresystem har en god batterilevetid, mens priserne også er rimelige i forhold til produktet. Udover denne type af styresystem findes der også Windows, som blandt andet benyttes hos mange forskellige virksomheder, da mange programmer er designet til netop dette styresystem. Herudover er også mange spil udviklet til at blive spillet på en maskine med Windows, hvorfor det også kan være en fordel at overveje dette styresystem, hvis man ofte gamer. Apple OS er også et styresystem, der er ganske udbredt, og selve systemet er sat enkelt op, så det er let og intuitivt at finde rundt i. Computere med dette styresystem egner sig specielt godt, hvis man arbejder meget med illustration i form af billeder og videoer, mens der også her vil være meget lang batteritid.

Hvad er vigtigt at overveje ved valg af skærmstørrelse?

Når man skal vælge skærmstørrelse, er der flere forskellige ting, man kan gå efter. De mest solgte størrelser er i intervallet fra 14 til 16 tommer, hvilket kommer som et resultat af, at maskinen vil være tilpas lille til, at man kan tage den med rundt, mens den også vil være stor nok til at have en god kapacitet og hukommelse, der kan håndtere gaming, tunge programmer og lignende. Mindre varianter vil have svært med at følge med de lidt større varianter i henhold til kraft og hukommelse, men de mindre varianter er så til gengæld meget lettere at pakke sammen og tage med. Hvis ikke computeren så ofte skal fragtes, og er der behov for gaming, redigering af videoer, billeder og lignende, kan det være en fordel med en lidt større skærm.