Nyheder

Føler du dig ensom? Anskaf et kæledyr

Det er en god idé at anskaffe sig et kæledyr, hvis man føler sig alene. På den måde får man nemlig sig en ven, der altid er der – og man får samtidig en ven, der sjældent stiller sig utilfreds. Det er i de fleste tilfælde nemt at have et kæledyr, hvis man blot husker at købe foder, sørger for rent vand – og man har tid til at rose og nusse sit kæledyr en gang i mellem. Det er heller ikke alle kæledyr, der kræver lige meget tid. En hund f.eks. er enormt tidskrævende, og den kræver udover ovenstående ting også, at du giver den motion og evt. har tid til at gå til hundetræning med den. Her er en kat langt mere uafhængig af dig som ejer, da de fleste katte selv kan rende ud og ind, og de kan også i værste tilfælde fange deres egen mad i naturen. På den måde er en kat mere selvstændig, men den er samtidig et godt selskab at have, hvis du føler, at du bruger alt for meget tid på at sidde alene. Både en kat og en hund stiller glædeligt op, hvis du er ked af det og har brug for en mindre dømmende snak med en god ven.

Behandl din ven godt

Dog kræver et kæledyr ligesom dine andre venner også, at du behandler det godt og sørger for, at det har det, som dyret skal bruge. Bliver din ven syg, skal du være villig til at gå til dyrlæge med det og få lidelsen behandlet. Det er de færreste dyr, der viser, når de har ondt, men du som ejer skal alligevel være i stand til at gennemskue det. Samtidig er det vigtigt, at du prioriterer dyrlægetiderne højt, og sørger for, at dit kæledyr bliver tjekket og efterset et par gange om året. 

Odsherred Dyrehospital

Hos Odsherred Dyrehospital er dit kæledyr i fokus, så oplever du problemer i forbindelse med dit kæledyr – kontakt Odsherred Dyrehospital, hvis du befinder dig i eller i nærheden af Odsherred.