Bolig

Skab den perfekte have med det perfekte udstyr

Alle kender værdien af lækkert udstyr. Den der følelse af, at tingene bare spiller, og at det nye grej gør lige, som det skal. Det er en af de store glæder i livet, og derfor skal man selvfølgelig aldrig gå ned på udstyr. Hvis du har en grund med en stor have, er det særligt vigtigt, at dit udstyr bare fungerer ordentligt. Det sparer massevis af tid, og det kan løfte pasning af haven fra en sur pligt til en fornøjelig. Derfor har vi fundet de to områder, hvor vi mener, det gør den største forskel at opgradere dit udstyr.

Anskaf en god havetraktor

Rigtig mange drømte som dreng om at køre rundt på en havetraktor og nyde den ubegribelige luksus, det er at køre rundt i sin egen have. Der er en stor glæde i at slå græs uden at skulle trække i en snor, før græsslåmaskinen endelig gad starte for derefter at møve maskinen rundt. I stedet kan man blot sætte sig op, dreje nøglen rundt og lade sig transportere, mens græsset bliver slået. Er din grund stor nok, kan den selvfølgelig også bruges til at flytte ting rundt, så du slipper for trillebøren.

Opgrader kæden til din motorsav

Den sidste opgradering er i en lidt mindre skala, men den er ikke desto mindre lige så lækker og frembringer lige så meget livsglæde. Hvis din motorsav har nogle år på bagen, er motorsavskæderne sandsynligvis blevet langsomt sløvere over tid. Det er sådan en ting, hvor man først bemærker forskellen, når man har opgraderet og fået skarpe kæder igen. Det er derfor vores andet råd er, at du kan forvandle din motorsav med Stihl kæder, så du er garanteret, at din motorsav fungerer, som den skal. Der kan du finde den kæde, der passer til lige præcis dit behov.