Shopping

Er det tid til en ny vinterjakke? Køb en tidsløs og bæredygtig vinterjakke fra NATURES Collection

Er du på udkig efter en opgradering til vintergarderoben? Eller er du en rigtig frossenpind, der har brug for at være garanteret varme hele vinteren igennem? Så skal du læse med her, hvor du kan få meget mere at vide om NATURES Collection og deres tidsløse og bæredygtige vinterjakker, der er lavet af 100% naturlige materialer.

Vinterjakker til enhver smag

Hos NATURES Collection finder du et bredt udvalg af vinterjakker, der er lavet af ægte pels og skind. Det drejer sig både om lange og korte styles, ligesom der er jakker med et klassisk fit eller et oversized fit. Jakkerne har det tilfælles, at de emmer af ren natur, varme og eksklusivitet, da de er lavet af ægte pels og skind. Det giver jakkerne et tidsløst look, der aldrig går af mode uanset begivenhed. Derfor kan du roligt begive dig ud på jagten efter den perfekte vinterjakke i NATURES Collections udvalg, som med stor sandsynlighed tilbyder dig den jakke, der passer helt perfekt til din garderobe!

Ægte pels af forskellig slags

Jakkerne hos NATURES Collection er lavet af ægte pels og skind – men hvilken slags? Et materiale, der går meget igen, er ægte lammeskindspels fra New Zealand. Det er et alsidigt materiale, som har en tæt og ultrablød pels. Det gør, at pelsen udmærker sig til brug i både garderoben og hjemmet som eksempelvis et lammeskind. En anden slags lammeskind, som har et meget dekorativt og stilet look er tibetansk lammeskind, der er kendetegnet ved at have smukke proptrækkerkrøller. En jakke med denne slags lammeskind kan virkelig skabe højt humør og kant til outfittet!

Udover ægte lammeskindspels anvender NATURES Collection silkeblød kaninpels fra Sydeuropa, som føles som en drøm at have på. Det er også derfor, at en jakke med ægte kaninpels kan være en rigtig god ide, hvis du elsker varme og blødhed. Dertil så har kaninpels så fine hår, at det får en næsten skinnende overflade, der slet ikke er til at stå for.

NATURES Collection tilbyder også eksklusive jakker med certificeret minkpels fra Danmark. En sådan jakke går aldrig af mode, og hvis du ønsker et luksuriøst og elegant item til garderoben, så er det helt sikkert vejen frem.

Ægte vaskebjørnspels fra USA og rævepels fra Finland er også materialer, som NATURES Collection har taget til sig. Disse pelstyper er helt ideelle til smukke detaljer på eksempelvis parkajakker. Gå ikke glip af dem.

Bæredygtige materialer

Hvad menes der med, at man kan købe bæredygtige vinterjakker hos NATURES Collection? Først og fremmest er ægte pels et utrolig slidstærkt materiale, som gør, at disse vinterjakker har en meget lang levetid. Du skal derfor ikke ud at købe en ny sæson efter sæson. Dertil så har jakkerne et så tidsløst look, at de ikke går ud af mode fra den ene dag til den anden. Du kan derfor få stor glæde af en ægte pelsjakke, som varmer og har en kvalitet, der er en sand fornøjelse sæson efter sæson.

Derudover så vælger NATURES Collection sine materialer med miljøet for øje. Det gør de blandt andet ved at få mange af deres materialer fra kødindustrien, hvor den ægte pels er et typisk biprodukt til produktionen af kød. I stedet for at lade den bløde pels gå til spilde kan du tilføje et varmt, naturligt og bæredygtigt item til din garderobe og få fornøjelsen af ultrablød pels på samme tid. Det er helt perfekt.

Tøv ikke og find din næste vinterjakke med et tidsløst design og bæredygtige materialer hos NATURES Collection nu.