Erhverv

Sjællandsk firma udlejer telte på hele Sjælland

teltudlejning

FestGear er navnet på et Sjællandsk firma, der udlejer festtelte samt diverse festtilbehør til hele Sjælland. I løbet af de sidste par år har virksomheden levet af at udleje telte til et væld af forskellige arrangementer. Virksomheden har udlejet telte i forbindelse med alt lige fra firmafester til forskellige typer af private arrangementer.

teltudlejning

Lægger vægt på et højt serviceniveau

Virksomheden ligger stor vægt på at leve op til kundens forventninger, og dette gør de ved at være servicemindede og sørge for at levere et telt, der opfylder kundens forventninger. Hos Festgear sørger de altid for at spørge ind til de rette oplysninger omkring ønskerne til festens forløb, så teltets størrelse kan tilpasses efter behov for musik, dans, buffet eller gavebord. Her spiller deres erfaring en stor rolle, da de fra tidligere arrangementer har en idé om, hvad der kræves for at skabe komfortabel plads for alle gæster. Enhver kunde hos Festgear er derfor garanteret, at festen kan forløbe i omgivelser, hvor alle gæster føler sig godt tilpas, og hvor der er plads til alle planlagte aktiviteter.

Netop dette mener virksomheden er et helt centralt element for at sikre virksomhedens fortsatte succes.

Festtelte til både store og små arrangementer

På Sjælland afholdes hvert år et væld af forskellige udendørs fester og arrangementer i forskellige størrelser, og derfor sørger vi hos Festgear for at have telte til arrangementer i både små og store omfang. Hos Festgear får man som kunde hjælp fra fagfolk til at udvælge det rigtige telt samt hjælp til opsætning, så teltet bliver opstillet korrekt og overholder alle regler. Når festen er afholdt sørger Festgear for at pakke sammen, men de giver også deres kunder mulighed for at deltage i opsætning og nedtagning af teltet og ved at deltage, kan man som kunde spare penge lejen af teltet.

Mere end bare telte

På festgear.dk kan du leje mere end bare festtelte. Festgear udlejer nemlig også borde, stole, lys og varmeovne, hvilket gør det lettere for kunderne at anskaffe alle de materielle fornødenheder, der skal bruges for at afholde en suveræn fest. Udover dette kan man hos Festgear også leje sumodragter, megabordfodbold og hoppeborge, så der kan være forskellige former for aktiviteter til festen, alt efter hvad man som kunde ønsker. Ved at leje flere forskellige ting kan man hos Festgear sammensætte en pakkeløsning og dermed opnå rabat på den samlede regning.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside

Hvis du er interesseret i at læse mere omkring mulighederne for at komme til at leje sig til et telt gennem dette firma, så kan du med stor fordel gå ind og tage dig et kig på deres hjemmeside, hvor du desuden også kan læse mere omkring teltudlejning.