Erhverv

Sådan kan du skabe gode pauser for dine ansatte

Du er måske virksomhedsejer og søger efter at gøre noget bedre for dine ansatte og din virksomhed. Måske har du bemærket, at dine ansatte virker lidt urolige og lidt stressede for tiden? Det kan være, at der har været ekstra pres over det seneste stykke tid, og du kan se, at selv når de skal holde pause, så virker det ikke til, at de har det godt under den pause. Du søger nu efter muligheder for at gøre pausen lidt mere hyggelig. Vi kan i denne artikel give dig nogle råd til det.

Frugtordning

En måde at skabe en god pause, er ved at lave en frugtordning. Herved kommer der frisk frugt leveret til din virksomhed og til dine ansatte. Det giver anledning til en lidt mere hyggelig pause, hvor de kan gå og snacke lidt frugt og herved kan de også komme i bedre snak med hinanden.

Frugtordning til Erhverv og Firmaer er en vej til både at give de ansatte et hyggeligt element, men det er også godt for din virksomhed, at alting kører bedre.

Sociale arrangementer

Jo bedre dine ansatte har det med hinanden, jo nemmere er det også for dem at møde op hver dag på arbejdet. Det er godt for dem at se, at de også er andet til hinanden end bare kollegaer, og at de også kan tale om andre spændende ting i deres liv end lige netop arbejdet.

Ved at skabe flere sociale arrangementer på din arbejdsplads, giver du alle mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Måske er der faktisk nogle, der kommer godt ud af det med hinanden, hvis de får chancen for at prøve det.

Derudover giver det en mulighed for at glæde sig mere til deres pause, fordi de måske lige kan snakke lidt med den kollega.