Shopping

Sådan flytter du hængekøjen inden for om vinteren

Det kan godt være, at følelsen af at lægge i en god hængekøje næsten er tilsvarende solskinsstråler på en varm sommerdag. Men når alt kommer til alt, er det nok de færreste, der har lyst til at ligge i haven og klapre tænder, fordi vinteren har sat ind.

Heldigvis er der gode råd til dig, der bare ikke kan undvære din hængekøje – du kan nemlig tage den med indenfor!

Hængekøje i udestuen

Hvis du har en udestue, er det ofte muligt at sætte en hængekøje på stativ op. Det er en god mulighed for dig, der har pladsen til stativet – så du altså slipper for at hænge kroge eller andet op. Når du bestiller et hængekøjestativ, skal du blot finde et design du kan lide og sørge for at længden er passende, så der også er plads til stativet inden for. Der findes både billige stativer af metal og mere dyre og eksotiske stativer af flot træ. Noget af træet er behandlet med slibning eller olier, hvilket kan give det et helt fantastisk udseende.

Hængekøje i stuen

Skal din hængekøje hænge i en almindelig stue, hvor du og eventuelt resten af familien også opholder jer, er det sjældent en god ide at have et hængekøjestativ stående midt i det hele. Her kan I istedet for gøre det, at I finder et hjørne, hvor I kan montere en krog på hver side. På den måde kan man spænde en hængekøje ud her og få sig en fantastisk liggeoplevelse – som oser langt væk af sommer.

Det smarte ved at montere køjen på kroge, er, at man derved let kan tage den ene side af hængekøjen fra, så man har fuld plads igen, når den er taget ned.

Man skal naturligvis ikke bare slå en hængekøje op uden at gøre noget særligt ved det. Sørg derfor for at indrette dig hyggeligt i hjørnet med hængekøjen, så det bliver til en særlig oplevelse at ligge der. Du kan også opsætte nogle regler for dig selv, som for eksempel gør det forbudt at se tv eller bruge din mobiltelefon, når du ligger i hængekøjen. På den måde bliver det et anderledes opholdssted, som vil give en anden form for nydelse.