Erhverv

Sådan får du en pænere have ved at anvende genbrug af grene

Går du også konstant og føler, at du nærmest ikke laver andet end at forsøge at holde din have pæn og ren? Grundet det enorme vejrskifte vi har herhjemme i Danmark, er der konstant noget at gå i gang med ude i haven. Hvis ikke det er sommer, og alle blomsterne skal vandes, så er det efterår, og alle bladene der flyder rundt i haven skal fjernes. Der er altid noget at gå i gang med, og det kan gøre, at man ikke har overskuddet til noget som helst.

Gør arbejdet nemmere for dig selv

I stedet for at gå og dræne dig selv for energi, hver gang du kommer i tanke om, hvor meget der at gå i gang med hjemme i haven, så forsøg i stedet noget andet. Her er det nemlig en god idé at gøre det hele så nemt som muligt for dig. Men måske tænker du nu, at du allerede gør det. Men gør du nu også det? Vi danskere vil nemlig rigtig gerne have en masse blomster i vores have til at give en masse hygge og glæde. Problemet med dette er bare, at der meget nemt og hurtigt kan blive fyldt med ukrudt inde i blomsterbedene, fordi der her bare har jord. Dette kan du godt gøre både meget pænere men i særdeleshed også nemmere

Lav grene om til praktisk underlag

Løsningen her er en flishugger. På denne måde vil du nemlig kunne få dig en win-win-situation. Med en flishugger vil du kunne fjerne alle de små grene, der ligger rundt i din have grundet det kraftige blæsevejr, vi har, og i stedet lave dem om til flis. Dette flis vil du så kunne bruge som underlag i din have inde blandt dine bede. Dette gør dine både dine bede meget pænere og nemmere at holde.