Bolig

Sådan bliver dit barn helt klar til skolestart

Skal dit barn snart begynde i skole? Eller måske har du allerede et barn i skole, men I kunne godt bruge en opdatering af diverse skoleting? Det kan nemlig godt være en dyr omgang at skulle ud og købe blyanter, linealer, notesblokke og så videre, og så kan det være noget af en opgave, at skulle finde på gode og sunde madpakker hver evig eneste dag. Så læs med her og få nogle gode fifs til, hvordan I kan skaffe billige skoleting til dit barn og få en masse gode madpakkeidéer.

Billige skriveredskaber til dit barn

Synes du også, at prisen for skriveredskaber minder mere om prisen på spidsen af en jetjager? Så kan du være helt rolig, for du kan nemlig sagtens finde gode og billige skriveredskaber til dit barn. For bare fordi det er billigt, betyder det ikke, at blyanterne ikke er ergonomiske med god grib og alt det, som blyanter gerne skal være. Du kan nemlig sagtens finde billige kvalitetsskriveredskaber, hvad end det skal være ergonomiske blyanter, farveblyanter, viskelædere, overstregningstusser eller linealer. Du kan derfor trygt sende dit barn i skole, velvidende om at dit barn har alt, hvad hjertet begærer for en god skoledag.

Nemme og sunde madpakkeidéer som vil falde i god jord hos dit barn

Måske tænker du, at hvis du smører en lækker sund madpakke, vil dit barn slet ikke røre den? Heldigvis for det, behøver du ikke give dit barn en hel madpakke fuld af rucola før det er sundt. Du kan sagtens lave en madpakke der både er nem at lave, er sund og som dit barn stensikkert vil nyde. Læs med nedenfor, hvor du får en kort liste over nemme og sunde madpakkeidéer:

  • Pizzasnegle

  • Mini-wraps

  • Ristet rugbrødssandwich

  • Sliders

  • Pastasalat

Alt dette kan med fordel laves dagen før. På den måde sparer du tid om morgenen, men maden vil stadig være frisk og lækker.