Bolig

Hvilke gardiner passer til dit hjem?

Selvom du måske ikke rigtig tænker over, at gardiner er med til at skabe en stemning i et rum, så er gardiner faktisk vigtige. Ethvert hjem har brug for gardiner – de findes i massevis i forskellige farver, så du vil altid kunne finde nogle gardiner til din smag.

Soveværelset

I soveværelset er det vigtigt, at der er mørkt i rummet idet, at det har stor betydning for din nattesøvn. Hvis der er for lyst, kan det være med til at påvirke din søvn negativt. Til et soveværelse eller til børneværelse vil det mest oplagte valg være mørklægningsgardiner, da du her er sikret, at der ikke trænger lys igennem. Hvis du ikke vælger mørklægningsgardiner til soveværelset, vil du opdage, at ved sommertid vil lyset skinne igennem, og du vil have svære ved at falde i søvn. Mørklægningsgardiner er det perfekte valg, hvis solen om sommeren står højt, og solens lys trænger direkte igennem vinduet. Her vil graderne hurtigt kunne stige inde i rummet, så det er ulideligt at opholde sig i rummet. Om sommeren kan du trække mørklægningsgardinerne ned, så solens lysstråler bliver ude.

Stuen

I stuen skal gardinerne være lette, da der skal være en let og hyggelig stemning i rummet. En mulighed for en gardintype, som vil passe godt til enhver stue, er Plisségardiner København, da de lader lys trænge igennem, men holder stadigvæk noget af solens lys tilbage. Hvis du er interesseret kan bestil-gardinbussen.dk være værd at tjekke ud.

Når du skal finde de rette gardiner og type af gardiner, skal du sørge for, at gardinerne passer til vinduerne. Sommetider vælger folk at have den samme slags gardiner igennem hele huset, men det kan dog være problematisk, da gardinerne måske passer til et af rummene, men ikke stemmer overens med det ønskede kunnen i et af de andre rum. Vælg derfor gardiner til hvert enkelt rum alt efter behov.