Shopping

Sådan gør du garderoben sommerklar

I takt med sommerens indtræden er det vigtigt at have gjort garderoben klar, så man kan gå til fester, komsammener, i skole, på arbejde mv. i moderigtigt og lækkert tøj. Men hvad er på mode i denne sommer? Og hvilke typer af tøj kan man med fordel vælge at supplere garderoben op med til sommeren? Dette er meget svære spørgsmål, hvis ikke man har den store indsigt i mode og dertilhørende tendenser, men der ingen grund til at fortvivlelse, da der i denne guide gives en overordnet gennemgang af årets vigtigste modetrends. På den måde kan du blive klædt godt på til at tage på shoppingstur og blive helt klar til alle sommerens vigtige begivenheder, hvor det er vigtigt at tage sig godt ud.

Følg sommerens mode med denim og vilde sneakers

Når der er tale om bukser, jakker og nederdele, vil det i 2018 være ganske populært i denim, hvilket også har været tendenserne i den senere del af 2017. Modetrenden fortsætter, og det er især de mørkere denim, der kommer til sin ret i modeåret 2018, hvorfor det også kan være en fordel at have noget af det i garderoben, såfremt man synes det passer til ens egen stil. En af de gode ting ved denim er, at det er forholdsvist let at kombinere med andre dele af tøj i et lækkert outfit, da man kan vælge mange typer af overdele til et par jeans eller en nederdel, mens en jakke også kan benyttes til forskellige typer af bukser og nederdele. Det kan også være en fordel at vælge fleksibelt fodtøj, der er let at kombinere på en naturlig måde med mange typer af outfits, og dette gør sig blandt andet gældende for sneakers. Vil man følge moden, kan det være en fordel med sneakers i spraglede og vilde farver, da dette er nogle af de klareste modetendenser i 2018.

Polkaprikkerne og 80’erne er tilbage

Hvis man gerne vil leve sig lidt tilbage i tiderne til polkaprikkernes storhedstid, kan man også vælge at have elementer af dette i garderoben, og det behøver ikke være de markante farveforskelle i rødt og hvidt. Det er også muligt at få andre farver og kombinationer, hvilket kan være ganske udmærket, da man så kan kombinere farverne med nogle af farverne på andre tøjdele i skabet. Polkaprikkerne kan også være på en taske, hvis man ønsker at implementere denne modetendens lidt mere diskret. De glamourøse 80ere kan man også med rette leve sig tilbage til, da der med fokus på skuldertoppe, markante skuldre og forskellige typer af fremtrædende smykker i eksempelvis ørene.

Er der behov for et kapitalindskud til fornyelsen af garderoben? Lån penge til fornyelsen og betal pengene igen, når der igen er penge på kontoen.