Bolig

En lænestol er hjemmets flotte og bløde hyggekrog

En lænestol er det møbel i huset, hvor man kan trække benene op under sig, krybe ind under et dejligt tæppe, smække fødderne op på en fodskammel eller puf og nyde godt selskab, en spændende bog, den smukke udsigt over haven, den nyeste tv-serie, et godt glas rødvin eller en varm kop kakao. En lænestol passer til uendeligt mange formål, og uanset husets og rummets stil findes der med garanti en stol, der passer perfekt ind.

Et funktionelt og unikt møbel til hele familien

En lænestol er ikke blot tiltænkt husets ældste beboere og pensionister, som nogle måske vil tro. Er stolen stor og rummelig kan to børn snildt klemme sig ned ved siden af hinanden og læse en god bog sammen. Mor kan sidde og strikke i en praktisk stol med plads til garn og strikketøj, når roen har sænket sig i hjemmet. Far kan efter en lang arbejdsdag nyde avisen i en behagelig designerstol med dertilhørende fodskammel. Husets unge kan koble fra i stolen, mens de zapper rundt i tv-kanalerne. En lænestol passer altså til hele familien og til alle formål.

Læder, blomster, velour, vintage, moderne, praktisk, behagelig, elegant

Lænestole findes i alverdens farver, mønstre, stoffer og materialer. Der findes store, bløde og varme lænestole, der findes praktiske drejelænestole, der findes elegante lænestole i vintagestil. Kort sagt – der findes en lænestol til alle rum og formål, uanset om det er som opbevaringsplads i gæsteværelset, som legeområde i børneværelset, som læseplads i husets boghjørne eller som komfortabel og elegant siddeplads i stuen. Med det store udvalg af forskellige lænestole, er der selvsagt også et stort udvalg af forskellige prislejer. Så uanset om man er på udkig efter en dyr designerlænestol, den billigst mulige løsning til børneværelset eller noget midt i mellem, så er det at finde. Se et stort udvalg af lænestole i alle tænkelige farver, designs, kvaliteter og prislejer her: https://ilva.dk/stuen/sofaer-og-laenestole/laenestole/c-211/